DRAMMEN: Like etter klokken 06 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien på E18 ved avkjøringen til Kobbervikdalen.

Operasjonsleder Hans Christian Gundesø ved Søndre Buskerud politidistrikt sier at en kvinne i slutten av 20-årene har kjørt av veien.

– Kvinnen har kjørt utenfor veien og kollidert med en lyktestolpe. Hun er tilsynelatende lettere skadet, men klager over nakkesmerter, sier Gundesø.

Politiet forteller at det er svært glatt på stedet og ber bilistene være obs på faren for glatte veier.

– Vi oppfordrer til å kjøre forsiktig. Det kan være glatt enkelte steder, sier Gundesø.

Mesta er nå ute med flere biler rundt i distriktet for å salte de såpeglatte veiene.

Flere utforkjøringer

Like etter klokken 06 fikk politiet i Nordre Buskerud melding om en ny utforkjøring, denne gangen ved Sysle i Modum. Bilføreren, en lokal mann i 20-årene, kom fra utforkjøringen uten fysiske skader. 

Rundt klokken 06.45 fikk politiet melding om enda en ny utforkjøring, nå på Hella på Svelvikveien.En kvinne i slutten av 30-årene ble her kjørt til legevakt for sjekk, da hun klaget over nakkesmerter etter utforkjøringen.

Kl. 07.30 kom det melding om trafikkulykke syd for Hanekleivtunnelen i nordgående retning. En bil har ifølge politiet snurret rundt, men ingen personer er skadet. Det oppsto lange køer sør for tunnelen i nordgående retning.

Politiet i Vestfold advarer også mot glatte veier.

-Trafikanter bes avpasse farten etter forholdene, oppfordrer politiet i Vestfold på Twitter.


Andre saker på dt.no: