Byens beste omdømme

Pål Smits i Lindum AS og Lars-André harvik i HTS Maskinteknikk AS kan glede seg over at deres bedrifter har best omdømme i drammensregionen i ny undersøkelse.

Pål Smits i Lindum AS og Lars-André harvik i HTS Maskinteknikk AS kan glede seg over at deres bedrifter har best omdømme i drammensregionen i ny undersøkelse. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Lindum AS og HTS Maskinteknikk skårer best i en ny undersøkelse om bedrifters omdømme.

DEL

DRAMMEN: Det er andre gang undersøkelsen gjennomføres, og av 14 bedrifter som er med i undersøkelsen er det altså gjenvinningsbedriften Lindum og den mekaniske industribedriften HTS Maskinteknikk på Åssiden som har best omdømme blant bedriftslederne i drammensregionen.

- Dette er spennende og oppløftende. Samtidig viser undersøkelsen områder der vi kan bli enda bedre, som kommunikasjon og samfunnsansvar, sier Lars-André Harvik, markedssjef i HTS Maskinteknikk.

På topp igjen

Lindum var også med på forrige undersøkelse i 2011, der de var på topp, og topper også i år. Det tar daglig leder Pål Smits som en bekreftelse på et de gjør mye rett.

- Men nå var vel ikke beboerne på Kniveåsen spurt?

- Nei, med i undersøkelsen er bedriftsledere, samt ledere i det offentlige, sier Pål Smits.

Ledere

Undersøkelsen er gjort av Oktan Drammen sammen med SINTEF Bedriftsutvikling AS og Sentio Research Norge AS, og er sendt medlemmer av Drammen Næringslivsforening. I tillegg er ledere i det offentlige spurt, og til sammen 312 ledere har gitt sine svar.

Les også: Lindum har bedre omdømme enn byens banker

Artikkeltags