Kraftig økning for Lars Nilsen

Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Block Watnes konsernsjef og hovedeier Lars Nilsen fra Drammen kan i dag legge fram svært gode resultater for fjoråret og kan glede seg til stort aksjeutbytte.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

DRAMMEN : Det børsnoterte selskapet BWG Homes ASA, som i Norge har merkevarene Block Watne og Hetlandhus, hadde i fjerde kvartal i fjor en omsetning på 858 millioner kroner. Det er 30,6 prosent bedre enn i samme periode i 2009. Fjerde kvartal alene ga et resultat før skatt på 105 millioner kroner.

LES OGSÅ: Så fikk de lønn for strevet

For året som helhet ble omsetningen på 2,782,8 millioner kroner (2.495,9 millioner i 2009) med et resultat før skatt på 249,7 millioner (82,3 millioner).

- Solid ordrereserve har gitt rom for å øke produksjonen betydelig gjennom året. Økt kapasitet, effektiv produksjon og kostnadskontroll kombinert med godt salg har gitt i vekst i omsetningen og i resultater. Vi er svært godt fornøyd med driftsresultatet og marginbildet.

Konsernet har en tilfredsstillende ordrereserve, og markedsutsiktene er overveiende positive. Året 2011 har startet med sterke salgstall, og storkundemarkedet viser igjen aktivitet og vekst. Det er vår oppfatning at BWG Homes er godt posisjonert for videre lønnsom vekst i 2011, sier konsernsjef Lars Nilsen i BWG Homes ASA.Rapporten for fjerde kvartal og for hele 2010 kan du lese her.

RAPPORTEN FOR FJERDE KVARTAL OG HELE 2010 KAN DU LESE HER


Styret foreslår at det utbetales utbytte på 0,90 kroner pr. aksje. Det betyr at lars Nilsen, som eier 35,52 prosent av aksjene, vil få nesten 28,8 millioner kroner i utbytte.

Artikkeltags