Servitørene kaster klærne på ny bar

Selskapet Destination ønsker å starte baren Heaven i annen etasje i Engene seks hvor blant annet XL og Gold Room holdt til tidligere.

Selskapet Destination ønsker å starte baren Heaven i annen etasje i Engene seks hvor blant annet XL og Gold Room holdt til tidligere. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Her kan det bli bar med lettkledde kvinnelige servitører, og utfordrende show hvert kvarter.

DEL

DRAMMEN: Tidligere lå utestedene på rekke og rad i Engene, men i det siste har det vært dødt i den gamle festgata. Utestedene er stengt, og folk trekker ned på torget eller andre steder i byen.

Selskapet Destination AS håper å endre på det. De har søkt om å starte baren Heaven i de tidligere lokalene til blant annet XL og Gold Room  i annen etasje i Engene 6.

Show hvert kvarter

Styreleder i selskapet ønsker ikke å kommentere planene, men av skjenkesøknaden som er sendt kommunen kommer det fram at konseptet deres er en bar med lettkledde kvinnelige servitører:

- Champagnebar med kvinnelige servitører (lettkledde), som også vil tilby sosialt fellesskap til gjester ved kjøp av drikkevarer og tilby dans (i form av cabaret, magedans, gogo-dans). Det vil også være underholdning på scenen hvert kvarter, skriver selskapet i søknaden.

Målgruppen er ifølge søknaden gjester i alderen 24-45 år, og selskapet mener konseptet ikke vil være til sjenanse for miljøet rundt.

- Vi vil tilby dem et konsept som vi ser pr. dags dato ikke er tilgjengelig i Drammensområdet, som vi mener vil bli meget vellykket og vil trekke til seg flere gjester. Dette vil bli en meget eksklusiv pub/bar, skriver selskapet videre i søknaden.

De lettkledde kvinnene som skal jobbe på baren skal være både norske og utenlandske. De utenlandske jentene skal skiftes ut og være i Norge i tre uker av gangen.

LES OGSÅ: Nakensjokk på Spiralen

Behandler søknad

Drammen kommune har nå søknaden om skjenkebevilling til behandling, men fagkoordinator Liv Kari Flaten kan foreløpig ikke si noe om utfallet.

Det er heller ikke avklart om administrasjonen eller politikerne som skal avgjøre søknaden. Administrasjonen avgjør de fleste skjenkesøknader, men hvis det er nye og annerledes konsepter eller prinsippielt viktige saker sendes de til politisk behandling.

- Dette er et konsept som avviker fra det vi vanligvis behandler, men det er opp til rådmannen å avgjøre om det skal behandles politisk, sier Flaten.

Kommunen vet ennå ikke når søknaden kan være ferdig behandlet.

LES OGSÅ: Sa nei til strippeklubb på Strømsø

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken