DRAMMEN: Restaurantbransjen har ikke fått drikkevarer levert fra Aass Bryggeri på flere uker, ifølge NRK. Daglig leder ved Skutebrygga, Tomas Hernandez, sier han fortsatt ikke har fått varene han bestilte i desember.

– Før jul gikk vi tom for alkoholfritt juleøl, og nå må vi erstatte det lokale mineralvannet med et annet merke. Vi får beskjed om at den har gått ut av sortimentet, den har vi ikke og den kommer først til våren. Det er bare tull. Men øl, det får vi, sier Hernandez til NRK.

LES OGSÅ (DT+): Stadig flere dropper ut av skolen

Nytt tappeanlegg får skylden

Kommunikasjonsansvarlig ved Aass Bryggeri, Synnøve Wisløff, sier at problemene skyldes bygging av et nytt tappeanlegg. Det tidligere tappeanlegget var fra 80-tallet og var ifølge Wisløff moden for utskifting.

– Vi begynte arbeidet med å ta denne ned i desember. Før vi begynte arbeidet jobbet vi på spreng for å bygge opp et lager med varer. Vi slet med tekniske problemer og dessverre ble det ikke nok, forteller hun.

– Derfor får beklageligvis de kundene som bestiller varer på flaske ikke alltid det de trenger, forteller Samuelsen til NRK.

Tomas Hernandez synes utskiftingen var dårlig planlagt av bryggeriet.

– At de ikke kunne vente med denne omleggingen til januar er helt utrolig. I hvert fall til etter julebordsesongen, sier Hernandez.

LES OGSÅ: - Dårlig økonomi kan gjøre deg syk