DRAMMEN: Det er lite politiet kan gjøre med slike klager, men etter lørdagens kraftige snøfall har politiet fått inn mange telefoner fra sinte personer i drammensområdet.Operasjonsleder Sven Røsaker ved Søndre Buskerud politidistrikt forteller til dt.no at klagene gjelder alt fra nabotvister til de som er misfornøyd med hvordan brøytemannskapene rydder snø.

–  I kveld ringte det en misfornøyd drosjeeier som hadde måkt en plass, men måtte ut på en tur. Da han kom tilbake var plassen opptatt og han måtte måke ny plass. Dette hadde skjedd flere ganger, sier Røsaker.

LES MER: – Bilene sklir bare av veien

Misfornøyd med brøytemannskapene

Også brøytemannskapene får høre det fra innringerne. Søndag formiddag var en drammenser oppgitt over at brøytetraktoren brøytet snøen inn på innkjørselen mannen nettopp hadde måkt.

Brøytetraktoren skal så ha begynt å kjøre rett mot han, slik at han måtte kaste seg unna. Mannen kom ifølge seg selv uskadd fra hendelsen, men fikk ikke med seg registreringsnummeret på traktoren.

– Mange ringer inn og klager på at naboen har måkt snø over på deres eiendom, noe som fører til episoder med krangling. Vi gjør ingenting med slike saker, dette er noe man må løse selv, sier Røsaker.

LES MER: Nå laver det ned
LES OGSÅ: Slik bør du oppføre deg i skiløypene

LES FLERE NYHETER HER