DRAMMEN: Tidligere denne måneden skrev dt.no at flere kunder hadde fått seg en ubehagelig overraskelse etter handleturen på Gulskogen senter. I midten av mai startet nemlig senteret med to-timers tidsbegrensning på parkeringsplassene på bakkeplan, og alle måtte trekke parkeringslapp og legge den i frontruta. Uten slik lapp risikerer man bot på 500 kroner.

Denne ordningen har gått mange kunder hus forbi, og de siste ukene er mange blitt bøtelagt. Nå ønsker senterledelsen å kompensere for tapet.

LES OGSÅ: Ettergir p-bøtene fra 17. mai

Tilsvarende boten

- Vi ønsker å beklage at vi ikke nådde ut til mange nok med informasjon om endringen. De som har vært uheldige og fått bot hos oss, ønsker vi å kompensere med gavekort tilsvarende boten, sier senterleder Stine Søsveen.

Søsveen ber kundene som har fått bot henvende seg til senterinformasjonen tirsdag 19. juni mellom klokken 10.00 og 18.00 med kvittering for betalt bot. Da skal de få utdelt gavekort, som de fritt kan bruke på alle Steen & Strøm sentre, som plaster på såret.

Gulskogen senter innfører regulering av parkering på bakkeplan for å bedre tilgjengeligheten for de som ønsker en rask og effektiv handel. I parkeringshuset trenger man fortsatt ikke trekke kølapp.

Senterledelsen informerer om at de vil forsette med å gi ut bøter for å sørge for at den nye reguleringen overholdes.

Hell i uhell

Trang Nguyen fra Lier ante fred og ingen fare da hun sist torsdag tok med sønnen sin på handletur på senteret.

- Det var lenge siden sist vi dro hit så jeg hadde ikke fått med meg denne nye parkeringsordningen. Det var trist å ende turen med en bot, vi som hadde kost oss veldig og lekt i de fine lekestativene og greier. Det ødela litt av dagen, forteller Nguyen.

At senterledelsen nå kompenserer med gavekort til de som har fått bot syns hun er kjempe flott.

- Det er et godt tiltak. Jeg syns det er kjempeflott at de tenker på sine kunder på den måten. Det er faktisk første gangen jeg har fått bot noensinne, så dette ble en nesten hyggelig opplevelse, sier Nguyen - som garantert har fått med seg at hun neste gang må parkere i p-huset ved lengre handleturer.

LES FLERE NYHETER FRA DRAMMEN HER