Gå til sidens hovedinnhold

- Hårreisende og helt uakseptabelt

Artikkelen er over 7 år gammel

Masud Gharahkhani reagerer kraftig på at en pleier i hjemmetjenesten troppet opp i en velværesalong og skjelte ut Margrethe Wiik.

DRAMMEN: - Jeg synes det er hårreisende og helt uakseptabelt, sier gruppelederen i Drammen Arbeiderparti.

LES OGSÅ: Skjelt ut av hjemmepleien

Gharahkhani reagerer på flere ting.

-  Vi skal ha en verdig eldreomsorg i byen. Det betyr frihet til å leve egne liv for byens eldre, samtidig som de skal vite at de får den beste hjelpen når de trenger det. Det er uakseptabelt at kommunen skal bestemme hva slags frisyre man skal ha. Hva slags eldreomsorg er dette? spør Ap-lederen og fortsetter:

- Istedenfor å kjefte på velværesenteret, burde de ha kjeftet på de folkevalgte, som har det overordnede ansvaret for byens eldreomsorg. Når de opplever en tøff hverdag med så lite bemanning at de må gå til det ekstreme skrittet å definere hva slags frisyre til og med byens eldre skal ha, blir jeg trist og lei meg. Dette beviser det vi i Arbeiderpartiet har påpekt lenge, at vi har store utfordringer med byens eldreomsorg.

Den opprørte gruppelederen har mer på hjertet:

- Når vil byens flertall med Høyre våkne fra dvalemodus? Gang på gang ser vi uverdige forhold, og avsløringer innenfor eldreomsorgen. Vi snakker om at eldre skal kunne bo lengst mulig tid hjemme om de ønsker det, men da må vi også samtidig kunne forsikre at det er godt nok kvalitet på eldreomsorgen, og der har vi dessverre en lang vei å gå, sier Masud Gharahkhani.

Han viser til at Arbeiderpartiet gang på gang har fremmet forslag om flere sykehjemsplasser, og å øke bemanningen både innenfor hjemmetjenesten og ved byens sykehjem.

- Istedenfor å bygge opp mer byråkrati og flere ledere på kontorer, burde man sørge for flere varme hender ute på «gulvet». Her har vi gang på gang blitt nedstemt av Høyre.

Kommentarer til denne saken