Kristin Monstad ny ansvarlig redaktør i Drammens Tidende

Artikkelen er over 5 år gammel

Kristin Monstad (42) er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Drammens Tidende. Hun har vært konstituert i stillingen, og etterfølger Håkon Borud.

DEL

DRAMMEN: Monstad har lang presse- og ledererfaring, og kom til Drammens Tidende tidligere i år som nyhetsredaktør. Hun har tidligere jobbet i flere mediehus i Vestfold, blant annet i NRK Vestfold og Tønsbergs Blad.


 
-Med Kristin Monstad får Drammens Tidende en ansvarlig redaktør med stor journalistisk tyngde, og hun har også vist seg som en sterk og tydelig leder. Jeg er  sikker på at Kristin vil være den drivkraften DT trenger for å komme seg gjennom de krevende endringer som hele mediebransjen står midt i akkurat nå, sier styreleder Mari Velsand.

Hun sier det har vært en grundig ansettelsesprosess der mange aktuelle kandidater har vært vurdert, og at et samlet styre konkluderte med at Kristin Monstad var den sterkeste kandidaten.
 
-Dette er en stor dag, og jeg er selvsagt veldig stolt over å få lede et stort mediehus med en fantastisk redaksjon. Etter to måneder som konstituert i stillingen, kan jeg skrive under på at det er mengder av kunnskap, viljestyrke, kjærlighet til papiravisa og digital kraft i staben. Og nå trenger vi alt sammen, for det er ingen kjære mor i mediebransjen for tiden. Leserne er mindre lojale og mer kunnskapsrike enn noen gang. Det stiller store krav til oss, både når det gjelder innhold og digital omstillingsevne, sier Kristin Monstad.

Hun tiltrer stillingen umiddelbart.
 

LES OGSÅ:

Ny sjef i Drammens Tidende

– Vi måtte gni oss i øynene

Sjefredaktør slutter


 

Artikkeltags