Politiet tror ikke på nytt Therese-tips

Advokat Fridtjof Feydt mottok et tips fra en kvinne som hevder at Therese Johannessen ble bortført og drept av noen i et pedofilt miljø for 25 år siden.

Advokat Fridtjof Feydt mottok et tips fra en kvinne som hevder at Therese Johannessen ble bortført og drept av noen i et pedofilt miljø for 25 år siden. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Politiet tror ikke levningene etter Therese Johannessen er nedgravd i et skogsområde i Østfold, og avslutter arbeidet med det nyeste tipset i Therese-saken.

DEL

DRAMMEN: Mandag denne uken hadde politiet en samtale med kvinnen som hevdet å vite hva som skjedde med ni år gamle Therese Johannessen 3. juli 1988

– Ut fra det som kom fram i samtalen, mener vi at det ikke er hensiktsmessig å fortsette arbeidet med dette tipset, og det blir ingen graving, sier politiadvokat Jarle Vist i Søndre Buskerud politidistrikt.

For en tid tilbake mottok bistandsadvokat Fridtjof Feydt et tips fra denne kvinnen. Kvinnen hevdet at Therese Johannessen ble bortført og drept av personer i et pedofilt miljø med tilknytting til Drammen og Fjell. Kvinnen mente at levningene etter Therese var nedgravd et sted i Østfold.

Feydt var å gravde på dette stedet for noen uker siden sammen med privatetterforsker Finn Abrahamsen, uten resultat.

LES OGSÅ: Vil sende private spanere til Pakistan.

Undersøker pakistansporet i stedet

Jarle Vist i politiet sier at etterforskere ved Drammen politistasjon kommer til å gjøre noen undersøkelser i forbindelse med det som har blitt kalt pakistansporet. Dette går på at Therese skulle være kidnappet og bortført til Pakistan.

– Vi skal sjekke ting rundt en reise, sier Vist.

I en bok som Thereses mor, Inger-Lise Johannessen nylig ga ut, skriver hun at hun har mest tro på dette sporet.

Feydt har satt i gang en pengeinnsamling for å sende en privatetterforsker til Pakistan for å undersøke dette sporet nærmere.

Politiet sier at de kommer ikke til å sende etterforskere til pakistan for å undersøke sporet.

LES OGSÅ: Har et håp om at Therese lever i Pakistan.

Artikkeltags