Slo i sinne – dørvakt til legevakt

Krangling rundt biljardbordet skal ha startet klammeriet mellom 20-åringen og dørvakten lørdag kveld.

Krangling rundt biljardbordet skal ha startet klammeriet mellom 20-åringen og dørvakten lørdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Slag mot dørvakt, bæring av kniv, beruselse og besittelse av kokain preger utelivet natt til søndag.

DEL

DRAMMEN: Bråk og krangling på et utested startet tidligere enn vanlig natt til søndag.

Da klokken hadde passert 15 minutter over elleve lørdag ble en mann i 20-årsalderen og en kvinne i 40-årsalderen pågrepet på utestedet Strømsø Sportspub etter at 20-åringen skal ha slått til en dørvakt i hodet med en hard gjenstand. Slaget var så kraftig at vakten måtte sjekkes på legevakten.

Totalt var det ti stykker som var involvert i klammeriet, der kranglingen skal ha startet - og eksalert til sinne, ved biljardbordet på sportspuben på Strømsø. De andre gjestene forlot stedet uten å bli pågrepet.

Kom tilfeldig over domfelt

Som følge av at politiet måtte rykke ut til stedet, ble også en annen mann i 40-årene pågrepet på utestedet ettersom han var etterlyst for soning av en dom.  Det er snakk om en dom med soningstid på seks måneder etter blant annet regnskapsloven og ligningsloven. Mannen skal sone på Hof fengsel i Vestfold, som er et fengsel for mindre alvorlige saker.

Kniv i beruset tilstand

Kvelden er derimot fremdeles ennå ung i Drammen sentrum, og klokken 00:15 blir en mann i 30-årene bosatt i Drammen innbragt for bæring av kniv i beruset tilstand.

Kort tid etter, klokken 00:20, blir en mann i 20-årene bosatt i Lier pågrepet for besittelse av kokain på et utested.

Kvelden ender for politiets del klokken 02:10 med at en mann i 20-årene bosatt i Øvre Eiker blir undersøkt etter en avkjøring i Vestfossen. Blodprøve er tatt, og mannen mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

LES OGSÅ: Her endte fylleferden

LES OGSÅ: To ruset bak rattet, narkotika og tyveri av kniver

LES OGSÅ: Sperret diseltyver inne

Artikkeltags