Spydde i taxi - anmeldte sjåføren

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Han spydde i drosjen, før han anmeldte drosjesjåføren for å ha stjålet telefonen hans.

DEL

DRAMMEN:  Ikke alle har hatt en like hyggelig aften under gårsdagens Sankthansfeiring. Promillekjøring, fyll og bråk har også vært noen av ingrediensene i sankthansnatten.

02:25: En mann i 20-årene skal ha blitt slått i ansiktet etter en slosskamp i Nedre Storgate i Drammen sentrum. Forholdet har blitt anmeldt til politiet.

02:45: En drammenser i 20-årene anmelder en drosjesjåfør for å ha stjålet iphonen hans i Drammen sentrum. Drosjesjåføren har følgelig tatt telefonen til mannen fordi han har kastet opp i drosjen.

- Vi har mottatt en anmeldelse på dette forholdet, men partene skal snakke sammen etter at hodene har klarnet opp, sier Myrvold.

02:54: En drammenser i 20-årene ble kjørt til Drammen sykehus på grunn av en overdose GHB. Det ble ikke funnet noen narkotiske stoffer på mannen.

- Han ble kjørt til sykehsuet for videre observasjon og vil bli tatt hånd om videre av helsevesenet, sier Myrvold.

Ved 03:42-tiden fikk politiet melding om en polsk-registrert BMW som hadde kjørt inn i en rundkjøring i Lirerbyen, skadet en lyktestolpe og havnet videre inn i et tre. Vitner ringte inn hendelsen til politiet, men når patruljen kom til stedet var bilen tom.

- Dette er sannsynligvis en promillekjøring. Etter at vår pratruljehadde vært på stedet meldte to vitner fra til politiet  om at de hadde observert to personer som hadde kommet tilbake til stedet. Det er fortsatt uvisst hvem som kjørte bilen, sier operasjonsleder Olav Myrvold ved Søndre Buskerud Politidistrikt.

Ved 03:51- tiden fikk AMK sentralen melding om en trafikkulykke i Kirkesvingen på Filtvet, hvor en personbil hadde endt opp sideveis.

- En kvinne i 20-årene erkjente å ha vært føreren av bilen og at hun hadde drukket. Det var ingen personskader og begge ble tatt hånd om av ambulansen på stedet. Kvinnen ble tatt med inn til politiet hvor vi gjennomførte en blåsetest. Testen viste en ikke altfor høy promille, men det er opprettet en sak på dette og hun har fått førerkortet beslaglagt, sier operasjonsleder Myrvold.

Bare fire minutter senere observerer en politipatrulje en personbil som de forsøker å stoppe grunnet spesielt kjøremønster i Mjøndalen. Bilføreren på 20 år fra Øvre Eiker kjører bilen i et gjerde, hopper ut og legger på sprang fra lovens lange arm.

- Politiet fikk raskt tatt vedkommende og tatt han med inn for promillekontroll. Han får førerkortet beslaglagt og det vil komme en reaksjon på forholdet, sier Myrvold.

Politiet får melding om et innbrudd i Sande ved 05:30-tiden søndag morgen.

- En liung i 20-årene skal ha brutt seg inn i en bolig, men tatt seg raskt ut igjen når han ble oppdaget og stukket av i en bil. En patrulje fikk stoppet mannen kort tid senere og det er mistanke om promillekjøring. Nødvendige prøver av mannen er også tatt som en følge av mistanken og førerkortet er beslaglagt. Det vil i tillegg bli foretatt avhør av mannen på grunn av innbruddet, sier Myrvold.

Artikkeltags