Stabilt for kvinne etter knivstikking

Den siktede mannen ble pågrepet av politiet på åstedet i bare undertøyet.

Den siktede mannen ble pågrepet av politiet på åstedet i bare undertøyet. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

En kvinne i midten av 40-årene ble funnet blodig og alvorlig skadd utenfor en privatbolig i Skoger torsdag.

DEL

DRAMMEN: Kvinnen i midten av 40-årene skal ha blitt påført svært alvorlige skader etter ha å ha blitt stukket en rekke ganger i overkroppen og hodet. Ifølge politiet skal kvinnen også ha blitt banket kraftig opp.

Torsdag kveld opplyser politiet at kvinnens tilstand regnes som stabil, og hun skal være utenfor livsfare.

En mann i begynnelsen av 30-årene er pågrepet av politiet, og er siktet for knivstikking. Mannen var kun ikledd undertøy, og hadde blod utover kroppen da han ble pågrepet. Vedkommende ble pågrepet utenfor boligen uten dramatikk, og politiet føler seg sikre på at de har tatt rett mann.

Bistand fra kripos

Torsdag ettermiddag jobbet teknikere fra Drammen politistasjon på åstedet.

- Vi har bedt om bistand fra Kripos, og de kommer til å jobbe sammen med teknikere fra oss på åstedet i morgen, sier Stein Olav Bredeli, leder av etterforskningsseksjonen i Drammen.  

Politiet har foreløpig ikke beslaglagt våpenet som har vært brukt.

Blodig leilighet

Politiet fant kvinnen liggende utenfor det eldre huset i Skoger klokken 11.25 torsdag, etter at en mann som bor i første etasje oppdaget kvinnen liggende blodig og forslått utenfor, og deretter varslet politiet. Hvor lenge kvinnen har ligget utenfor boligen er usikkert.

Ifølge politiet skal episoden ha utspilt seg inne i mannens bopel, som er en kjellerleilighet han leier i det aktuelle huset. Leiligheten er ifølge politiet blodig og preget av hendelsen.

Foreløpig vet ikke politiet noe mer om omstendighetene rundt hendelsen. Både kvinnen og mannen skal være kjenninger av politiet fra tidligere. Begge to er etnisk norske, men relasjonen mellom de to er usikker. Ifølge naboer Drammens Tidende har vært i kontakt med skal det i lengre tid ha vært en del støy og bråk fra den aktuelle eiendommen.

LES OGSÅ: 19-åring til sykehus med stikkskader

Var bevisst

Kvinnen var ved bevissthet da politiet ankom åstedet torsdag formiddag. Hun skal ha blitt stukket inne i leiligheten, så skal den siktede mannen ha båret eller slept kvinnen utenfor.

Kvinnen ble kjørt med ambulanse til Drammen sykehus. Kvinnens tilstand ble torsdag ettermiddag betegnet som usikker og ustabil.

Den siktede mannen ble kjørt til legevakten for å ta blodprøve, før han ble fraktet videre til Drammen politistasjon.

LES OGSÅ: Kvinne knivstukket i brystet

Avhør

Han er foreløpig ikke avhørt av politiet. Andre vitner satt i avhør med politiet torsdag.

- Melderen er avhørt, men det er foreløpig for tidlig å si noe om hva han har forklart. Vi går gjennom avhøret nå, sier Bredeli til dt.no klokken 17.

Han sier at politiet håper på å få avhørt den siktede mannen i løpet av torsdagen.

Vet du noe om dette? Tips oss på telefon 03232

LES OGSÅ: Mann knivstukket av kjæresten

Artikkeltags