Vil ha lesernes mening

Prosjektleder Siw M. Myhre er godt fornøyd lanseringen av dt+. Nå ønsker hun seg tilbakemeldinger fra deg på det nye produktet.

Prosjektleder Siw M. Myhre er godt fornøyd lanseringen av dt+. Nå ønsker hun seg tilbakemeldinger fra deg på det nye produktet. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tirsdag fikk dt.no-leserne for første gang muligheten til å betale for innhold på nett. - Mindre gruff enn forventet, er konklusjonen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

DRAMMEN: Tirsdag morgen var fagbladet Journalisten på plass i redaksjonslokalene i Drammens Tidende for å følge lanseringen av DTs nye, digitale betalingsprodukt. Det er nemlig knyttet stor spenning i bransjen til hvordan betalt innhold på nett vil bli mottatt. - Inntrykket er veldig bra så langt. De fleste har vært positive, men selvsagt er det også noen som reagerer på at man nå må betale for innhold, sier prosjektleder Siw M. Myhre, og presiserer at man ikke frarøver leserne det man fra før har hatt gratis tilgang på.

HER FINNER DU VÅR EGEN PLUSS-SEKSJON


- Den løpende nyhetsdekningen vil fortsatt være den samme uten å havne bak en betalingsmur. Det vi gjør er å tilby leserne noe ekstra i form av eksklusive saker, som vi ikke har gjort tidligere. Det er snakk om en ganske symbolsk sum for ressurskrevende kvalitetsjournalistikk, sier Myhre.

LES OGSÅ: Dette er dt+

Gratis for abonnentene

Som eneste avis i Norge tilbyr Drammens Tidende sine lesere en pakkeløsning hvor eksisterende abonnenter av papiravisen får fri adgang til dt+ og DTs e-avis.

- Sånn sett er dette også et bevaringsprosjekt for abonnentene som får dt+ som en integrert del av sitt eksisterende abonnement, sier Myhre.

En del av innholdet som publiseres under dt+ stammer fra papiravisen, men blir bearbeidet digitalt for å gi leserne noe ekstra.

- Vi tilbyr noe mer i form av bildegallerier, video, grafikk og annet man ikke finner i papiravisen, sier Myhre.

LES OGSÅ: Et stort pluss på dt.no

Arkivgull

Som en ekstra bonus er også digitaliseringen av gamle serier fra TV Drammen i full sving, og vil bli gjort fortløpende tilgjengelig på dt+.

- Gullkorn fra det beste med Richard Jensen, Reidar Heieren og annet er noe av det vi kan friste med fremover, sier Myhre.

Digitalredaktør Monica Lid avkrefter at dt+ er starten på en digital betalingsavis, og færre gratis nyheter.

- Folk trenger ikke være redde for at tilbudet på dt.no blir dårligere. Dt+ er en satsing på andre type saker med mer dybde. Vi skal fortsatt være lokalavisen som forteller deg om det som skjer, og det vil fortsatt være tilgjengelig gratis, sier Lid.

Tirsdag kveld var andelen nye, digitale pluss-abonnenter, omtrent like mange som papirabonnenter som benyttet seg av plusstilgang.

Har du tilbakemeldinger på dt+? Send en e-post til pluss@dt.no.

REGISTRER DEG FOR TILGANG PÅ DT+ HER

Artikkeltags