Nesten ti millioner til Fjell

Fjell aktivitetshus

Fjell aktivitetshus Foto:

I statsbudsjettet foreslår regjeringen å bevilge 9,6 millioner til Fjell. Det er ordføreren veldig godt fornøyd med.

DEL

DRAMMEN: 676 millioner er prislappen på gigantprosjektet Fjell 2020, som skal gjøre bydelen til et bedre sted å leve.

Prosjektet startet i 2009 og varer til 2020, og statens har bidratt med midler. Det vil regjeringen fortsatt gjøre. I statsbudsjettet for neste år foreslås det å bevilge 9,6 millioner, hvorav en økning i bevilgningen på to millioner over Kommunal- og moderniseringsdepartementets budsjett.

– Jeg er veldig godt fornøyd med nær ti millioner til områdesatsing på Fjell. Kommunalministeren har vært på Fjell to ganger i det siste, og styrkingen tyder på at han har likt det han har sett og fått orientering om. Jeg er glad for at regjeringen legger opp til å styrke vårt arbeid på Fjell, sier ordfører Tore Opdal Hansen (H).

LES OGSÅ: 676 millioner gjør Fjell til et bedre sted å leve

Fjell feiret i høst 50-årsjubileum, og om bydelens nye storstue er bare et drøyt år unna. Det nye aktivitetshuset blir byens hjerte. Skolen skal også få et kraftig løft.

Bygget med den berømte flaggveggen skal rives, og i disse dager går debatten høyt blant Fjell-beboerne om flaggene skal pryde en vegg på det nye skolebygget eller om man ikke lenger på denne måten skal markere at det bor folk her fra veldig mange nasjoner.

LES OGSÅ: Fjell-rapport: Lite sannsynlig å nå målet til 2020

Artikkeltags