Gro holder minnetale for Sissi (14)

Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Gro Harlem Brundtland holder minnetale i begravelsen til Sharidyn Svebakk-Bøhn (14).

DEL

BUSKERUD:  Sharidyn Svebakk-Bøhn (14) mistet livet under terrorhandlingene mot AUF og Utøya fredag 22. juli. Hun var den yngste av de 77 terrorofrene 22. juli.

Sharidyn, best kjent som Sissi, begraves i Bragernes kirke fredag 5. august. Brundtland representerer Arbeiderpartiet og regjeringen i begravelsen.


Modupe Ellen Awoyemi (15) fra Drammen begraves tirsdag 9. august.

Del på Facebook

Kolberg stiller i to begravelser

Regjeringen og Arbeiderpartiet har tidligere uttalt at de vil være representert i alle begravelsene og bisettelsene etter de 77 terrorofrene i Oslo og på Utøya 22. juli.

Parlamentarisk leder for Arbeiderpartiet, Martin Kolberg sier til dt.no at han kommer til å delta i begravelsene til de to mennene som var leid inn som vektere på Utøya, Trond Berntsen og Rune Havdal, begge fra Øvre Eiker.

Rune Havdal (43) begraves i Bakke kirke torsdag  4. august klokken 12.

Trond Berntsen (51) begraves i Haug kirke fredag klokken 12.

Listen over hvem som representerer partiet og regjeringen i de andre begravelsene er foreløpig ikke klar.

Rammet av bomben

Hanne Ekroll Løvlie (30) fra Tyristrand begraves i Tyristrand kirke  fredag 5. august. Løvlie  var i ferd med å avslutte arbeidsdagen i Arbeidsdepartementet da bomben utenfor Regjeringskvartalet smalt.

Fredag 5. august holdes det også en Humanetisk minnestund for Monica Elisabeth «Mor Utøya» Bøsei (45) fra Hole. Minnestunden er på Sundvolden Hotel. Her vil Statsminister Jens Stoltenberg delta.

Les alt om terrortragedien

SE VIDEO:

Artikkeltags