Slagsmål, kokain og død grevling

Politiet har hatt litt av hvert å hanskes med natt til søndag. Her er noen av de viktigste hendelsene i distriktet.

DEL

SØNDRE BUSKERUD: Sent lørdag kveld ble to menn arrestert på en privatadresse i Vestfossen etter en slåsskamp. I tillegg ble en person sendt til Drammen sykehus med skader i hodet og ansiktet.

Politiets operasjonsleder Tore Nuven sier at hendelsesforløpet er litt uklart, men det er på det rene at to menn har tatt seg inn i et hus, og at det har endt med et basketak med mannen som bor der.

– Den ene av de to som tok seg inn ble såpass skadet at han måtte på sykehuset. Han blir pågrepet når han skrives ut, og er ikke alvorlig skadet. Den andre sitter i arresten hos oss, og vi har også pågrepet beboeren i huset, sier Nuven.

Politiet jobber nå med å få klarhet i hva som har skjedd og hva slags relasjon mennene har til hverandre.

Sjokolade-tyv

En halvtime senere, i Drammen, ble en mann i 20-årsalderen pågrepet med det politiet beskriver som «noen brukerdoser kokain».

I løpet av natten ble en kvinne i 20-årene, med adresse i Lier, bortvist fra Drammen sentrum fram til søndag morgen.

Halv tre kunne politiet melde at en grevling var påkjørt på Loesmoen i Øvre Eiker. Dyret hadde avgått ved døden.

Like før klokken fem ble en kvinne i 30-årene fra Kongsvinger-traktene anmeldt for å ha stjålet varer for rundt 800 kroner fra en bensinstasjon i Mjøndalen. Kvinnen syklet av gårde med tjuvgodset, men ble stanset av politiet.

– Hun hadde stjålet sjokolade, mobilladere og litt diverse. Hun ble fratatt tingene og avhørt på stedet. Kvinnen nektet å forklare seg, men fikk sykle videre etter at vi hadde tatt personalia, sier Nuven.

Ingen våpen

For øvrig hadde politiet en kniv-visitasjon i Drammen sentrum natt til søndag. 167 personer ble kontrollert, men ingen kniver ble funnet.

– Oppløftende at vi ikke fant noen våpen, kommenterer Nuven, og legger til at én person ble pågrepet for oppbevaring av noe narkotika i forbindelse med kniv-visitasjonen.

Til slutt tar vi med at lovens lange arm har fått mange klager på feststøy og høy musikk i hele distriktet. De har vært og dempet noen fester, men har ikke rukket over alle klagene. På Twitter oppfordrer politiet festdeltakere til å ta hensyn og informere nabolaget på forhånd.

– Skal du ha party bør du si ifra til naboen din. Da blir det bedre stemning, sier Nuven.

Artikkeltags