Full utrykning: Person hevdet han så noen hoppe fra jernbanebrua

Foto:

DEL
  • Oppdatert klokka 13.21: Politiet har avsluttet redningsaksjonen uten noe konkret resultat.

DRAMMEN: Klokka 10.40 rykket nødetatene ut til jernbanebrua i Drammen etter melding om at en person så en annen hoppende eller ramlende ned i elva fra brua.

11.07 opplyste politiet at de ikke har funnet noen i elva som bekrefter meldingen, men at arbeidet på stedet fortsetter.

Ifølge Drammens Tidendes reporter på stedet gikk både politi, brannvesen og ambulansemedarbeidere langs elva og så om det var noen i vannet. Det var også båt fra brannvesenet ute i elva som søkte.

Operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Trond Egil Groth, fortalte til Drammens Tidende at en person som var passasjer i en bil på E18 ringte inn og hevdet han hadde sett en person stupe fra jernbanebrua.

– Det må vi ta kjempeseriøst, og det blir en trippelvarsling til alle nødetater. Vi har dykkere og folk langs elvebredden. Nå har vi sperret jernbanebrua og politiet skal gå der manuelt for å se om en eventuell person kan ha lagt igjen noe der, sa Groth.

I 11.45-tida kjørte togene som normalt.

Foto:


Innsatslederen på stedet kunne fortelle at melderen hevdet han så en person i badeshorts og bar overkropp, men så langt hadde ikke politiet funnet noe som tyder på at noen er i vannet.

Groth opplyste om at det på grunn av tåka ikke ville bli satt inn noe helikopter i søket, men i 11.45-tida kom et redningshelikopter på stedet for å bistå.

Klokka 13.00 sa operasjonsleder Trond Egil Groth at de fortsatt jobbet på stedet, men at de ikke hadde funnet noe av interesse som kunne kaste lys over innholdet i meldingen. Ifølge dykkerne på stedet skal det ha vært dårlig sikt i vannet.

– Vi tar en avgjørelse i løpet av en times tid om vi skal fortsette søket, sa Groth. Drøyt 20 minutter senere var aksjonen avsluttet, uten resultat.

Artikkeltags