Krangel mellom veiarbeidere og bilist endte i slagsmål

Foto:

DEL

DRAMMEN: Politiet måtte rykke ut til Muusøya onsdag morgen. Nødsentralen mottok en telefon etter at det oppsto et basketak mellom veiarbeidere og en aggressiv bilist.

Entreprenørselskapet NCC legger ny asfalt på deler av Buskerudveien. I den forbindelse er veien delvis stengt, og trafikken blir dirigert forbi stedet.

Veiarbeiderne på stedet forteller til Drammens Tidende at det onsdag morgen kom en aggressiv sjåfør. Mannen skal ifølge dem ha kommet ut av bilen og begynt å dytte på veiarbeiderne som sto og planla arbeidene.

Veiarbeiderne forteller at sinte bilister er en del av hverdagen når de holder på med asfaltarbeid, men ifølge dem har de ikke opplevd en så brutal bilist tidligere. Det hele endte i et basketak mellom sjåføren og de som jobber på stedet. Dermed ble politiet tilkalt.

– Stemningen på stedet skal ha vært veldig aggressiv, sier operasjonsleder Tore Grindem i Sør-Øst politidistrikt.

Ifølge ham har konflikten blitt løst ved at politiet tok med seg bilisten til arresten i Drammen, der han skal avhøres senere i dag.

Ifølge NCC var det en ubehagelig opplevelse for arbeidene. De blir nå ivaretatt.

- Det var en opprørende hendelse. Vi har en debriefing i ettermiddag, sier Tor Heimdahl, kommunikasjonssjef NCC i Norge.

Artikkeltags