To kvinner ble fulgt etter i Bragernesåsen: – Politet har gjort undersøkelser i området

En kvinne søkte tilflukt i nærmeste hus etter at en mann fulgte etter henne og spyttet mot henne da hun luftet hunden i Bragernesåsen. Tirsdag opplevde en annen kvinne det samme.

DEL

DRAMMEN: – Det var veldig ekkelt, forteller den ene kvinnen etter opplevelsen i stiene i Bragernesåsen bak kolonihagen onsdag morgen.

Hun var ute og luftet hunden da hun møtte mannen i stien. Han var ustelt og bar på to store bæreposer. Ifølge kvinnen tror flere av beboerne rundt kolonihagen at mannen bor i et blått telt inne i skogen.

– Jeg tror hunden min trigget noe i ham, fordi den løp løs og bjeffet mot mannen. Jeg prøvde å være hyggelig å beklage, men det er mulig at han ble irritert, sier kvinnen.

LES OGSÅ: Ventet hele natta og sikret toppleilighet til seks mill. – men den blir ikke hans

Sperret veien

Kvinnen satte hunden i bånd og fortsatte på stien. Da fulgte mannen etter henne. Da hun begynte å løpe, fortsatte han å følge etter.

– Han spyttet etter meg, forteller kvinnen.

Da kvinnen og hunden var på vei ut av skogen sto mannen i stien og sperret veien for henne. Da søkte kvinnen tilflukt i nærmeste bolig.

– Jeg så at det sto på lys i vinduet og gikk og banket på. Jeg håpet at det skulle være noen hjemme. Mens jeg sto og ventet på at døren skulle bli lukket opp sto han ved hjørne og strakk hals, forteller kvinnen.

LES OGSÅ: Fireåring gikk seg bort på vei hjem

Politiet: – Vi har gjort undersøkelser

Hun ringte politiet for å fortelle om hendelsen.

– Jeg møter ham i skogen hver dag, men han har aldri oppført seg truende tidligere, sier kvinnen.

Drammens Tidende kontakter politiet senere samme kveld og får opplyst at en annen kvinne har opplevd det samme.

– Vi har fått inn en melding om en annen kvinne som har opplevd noe lignende, bekrefter Rune Hunshamar ved politiets operasjonssentral.

Videre forteller Hunshamar at det er gjort undersøkelser i området kvinnene referer til, men at det ikke er funnet noe.

– Vi har mistenkt at en person har hatt tilhold på stedet, men ikke funnet noe sport av det, sier han.

Operasjonssentralen kan ikke peke på hva slags type atferd dette er, men Hunshamar beskriver den som skremmende plagsom.

Artikkeltags