Stort behov for skolesekker

VERDIFULLE: Skolesekk er ikke en selvfølge for mange drammensbarn. Derfor vil Bymisjonen gjerne ha sekker, for å kunne gi til dem som trenger det til skolestart.

VERDIFULLE: Skolesekk er ikke en selvfølge for mange drammensbarn. Derfor vil Bymisjonen gjerne ha sekker, for å kunne gi til dem som trenger det til skolestart. Foto:

Finner du ut at barnet ditt har vokst fra sekken og trenger ny til skolestart? Ikke kast den, og merk deg datoen 10. august.

DEL

DRAMMEN: Denne lørdagen samler nemlig Kirkens Bymisjon inn skolesekker og skolesaker for øvrig på Bragernes torg mellom klokka 10.00 og 14.00.

– Målet er å bidra til at alle drammensbarn skal få en best mulig skolestart, og en skolesekk på ryggen når den store dagen kommer, skriver bymisjonen på Facebook-siden sin.

LES OGSÅ: Samler inn skolesekker: – Mange foreldre er bekymret for skolestart, sier Kirkens Bymisjon

I Drammen er det godt over 3000 barn som vokser opp i familier under fattigdomsgrensen. Derfor er det ingen selvfølge for alle å stille til skolestart med skolesekk, pennal, matboks og gymtøy.

Så har dere liggende sekk, pennal, blyanter eller andre skolesaker som ikke brukes lenger, kan dere ta det med på torget denne dagen, slik at bymisjonen kan gi det videre til barn som trenger det.

Skolesekkene som leveres inn må være hele og rene, altså klare til bruk.

Hvert år deler Kirkens Bymisjon Drammen ut flere hundre skolesekker. Utdelingen av sekker og utstyr skjer på bymisjonens tiltak «Gi Det Videre» i dagene rundt skolestart.

Artikkeltags