Snøen er avlyst for alle som ikke bor på Konnerud

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Meteorologene sendte i går ut OBS-varsel med snø og grisevær. Men i løpet av natta har værgudene moderert seg.

DEL

DRAMMEN: I går ble det varslet om flere centimeter snø og vanskelige kjøreforhold i drammensområdet. Men det varslede kaoset blir det ingen ting av.

– Nedbøren stoppet opp i løpet av natta. Nå ser det ikke ut til å bli mer enn 3–5 millimeter nedbør i løpet av dagen i drammensområdet, sier vakthavende meteorolog Martin Granerød.

Det store nedbørsområdet ser ut til å holde seg nord for drammensområdet, og bare noen byger kommer til å krype inn over våre trakter i løpet av dagen. Og det som faller ut av skyene er stort sett vått og ikke hvitt.

– I lavlandet er et såpass mildt at blir det regn, men i høyereliggende strøk – som på Konnerud – kan det komme sludd og snø, sier Granerød.

Men heller ikke på Konnerud kommer det nok snø til å gjøre kjøreforholdene trøblete.

Ut over i uka er det håp om litt triveligere vær.

– Allerede i morgen blir det en riktig trivelig dag, med perioder med sol og temperaturer rundt 10–11 grader. Men mot slutten av uka kommer et nytt lavtrykk inn, og da er det ventet en del nedbør. Lavtrykket har imidlertid med seg mildere luft, så det blir ikke så kjølig vi har hatt de siste dagene, sier meteorologen.

Artikkeltags