Selger Z og Brask og Bramm til finsk selskap

Brask og Bramm selges sammen med Z.

Brask og Bramm selges sammen med Z. Foto:

DEL

DRAMMEN: Nå får av byens to utesteder nye eiere, finske sådanne. Fredag kveld ble det nemlig klart at Cosmopolitan AS, som står bak Z og Brask og Bramm, selger hele sulamitten til finske Noho Norway.

Det opplyser Cosmopolitan AS i en pressemelding. Det nevnte selskapet eies ifølge DRM24.no av henholdsvis brødrene Atle (65 %) og Petter Kittelsen (20 %), samt Hæhre Eiendom (15 %).

«Vi har drevet Z / Brask og Bramm sammen med våre dyktige medarbeidere i 20 år. Det har vært hardt arbeid, morsomt og lærerikt, og vi kan alle være stolte over å ha utviklet Drammens ledende utested. Våre ansatte har gjort – og gjør – en flott arbeidsinnsats. Deres innstilling, kompetanse og kunnskap om det lokale markedet kommer den nye eieren til å få mye glede av.», sier Cosmopolitan AS i pressemeldingen.

Ingen endringer i driften nå

Ifølge meldingen vil driften gå som vanlig:

«Salget innebærer at Noho Norway AS overtar og videreutvikler driften av utestedet og går inn i avtalene med hver enkelt medarbeider.»

Cosmopolitan AS mener at Noho Norway har gode forutsetninger for å videreutvikle utestedene:

«Den nye eieren har svært gode forutsetninger for å kunne videreutvikle vårt utested. Noho er godt posisjonert internasjonalt og er i ferd med å bygge opp sin aktivitet i Norge. Det betyr at Z / Brask og Bramm får tilgang på mer kompetanse, gode innkjøpsavtaler, samarbeidsavtaler, og ikke minst konseptutvikling. Når dette kombineres med medarbeidernes kunnskap om det lokale markedet, ligger forholdene godt til rette for å kunne videreutvikle Z / Brask og Bramm i tråd med trender og gjestenes ønsker.»

Drammens Tidende har vært i kontakt med Petter Kittelsen, som ikke ønsker å kommentere saken utover pressemeldingen.

Artikkeltags