Det er nå mange år siden de to 7.divisjonslagene spilte mot hverandre sist. Interessen rundt kampen har vært stor, og derfor tok lagene initiativ til å gjøre en skikkelig happening ut av det hele.

Venter hundrevis av tilskuere

Publikum er ventet å komme i hundrevis, og de kan glede seg til et ordentlig lokaloppgjør av det gode, gamle slaget. For lagene har sørget for en skikkelig speaker under kampen, musikk, muligheter for grilling, og kiosk-salg. De har invitert alt som kan krype og gå til oppgjøret på Åskollen torsdag kveld, og har markedsført fotballfesten tungt i lang tid.

- Vi har ikke spilt mot hverandre siden 2001, så interessen har vært stor foran denne kampen. Dette kommer til å bli en skikkelig fotballfest, kopnstanterer Bjørn Ivar Thomassen, mediesjef i Glassverket.

Lover festfotball

Både Glassverket og Åskollen stiller med relativt nystarta lag på seniornivå, og mener publikum vil få underholdende fotball når de braker sammen.

- Vi holder et overraskende bra nivå, og selv om vi befinner oss i den laveste divisjonen i Buskerud så lover vi festfotball, gliser Thommassen.
Han mener lagene er jevngode, og vil nødig utrope noen favoritt på forhånd til Kanal1.