Drammenser tatt av UP etter å ha kjørt for fort på E18. Han var ikke den eneste

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

HOLMESTRAND: En mann i 20-åra fra Drammen ble stoppet av en UP-patrulje etter å ha blitt målt til 144 kilometer i timen på E18 i Holmestrand, tirsdag kveld.

Fartsgrensa på stedet er 100 kilometer i timen.

Mannen hadde seks prikker fra før og fikk førerkortet beslaglagt på stedet, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

Ikke alene

Tidligere i kveld tok UP også to andre førere i råkjøring ved Grelland. Først var det en mann i 20-åra bosatt i Skien som kjørte i 124 kilometer i timen som ble stoppet. Han hadde ikke gyldig førerkort for bil, og politiet opprettet derfor sak.

En drøy time senere stoppet UP igjen en bil. Denne gangen var det en mann i slutten av 60-åra bosatt i Oslo som kjørte for fort.

Han ble målt til en gjennomsnittshastighet på 149 kilometer i timen i 100-sonen og fikk førerkortet beslaglagt på stedet.

– Ikke sikkert folk følger med

Ifølge operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Marianne Mørch, har det ikke vært noen storkontroll rundt Grelland i kveld.

– Det er vel en UP-bil som kjører litt rundt fram og tilbake der. Så er det en og annen som blåser over fartsgrensa, sier Mørch.

– Men, dere har i kveld lagt ut totalt tre Twitter-meldinger om at folk er tatt av UP ved Grelland, burde de ikke ha fått med seg det?

– Hehe, det er ikke sikkert folk følger med. For noen år siden var det en kar som kjørte i Hallingdalen som ble tatt tre ganger på samme turen. Etter å ha blitt tatt én gang trodde han ikke at han kunne bli tatt igjen. Gang nummer to tenkte han at han i hvert fall ikke kunne bli tatt en gang til, sier Mørch og ler.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken