Gå til sidens hovedinnhold

Feiret på hotell

Artikkelen er over 15 år gammel

...mens politiet lette etter savnet 86-åring...

Mens politiet lette etter den 86 år gamle kvinnen, feiret hun nyttår i hemmelighet på Rica Park Hotel.
Kvinnen bor i en omsorgsbolig på Strømsø, men da hjemmesykepleien kom for å stelle henne nyttårsaften var hun borte. Hjemmesykepleien ble bekymret, og meldte henne savnet. Politiet satte i gang leteaksjon for å finne den savnede kvinnen, men hun var sporløst forsvunnet.
-Vi leter, men vi finner henne ikke, sukket operasjonsleder Morten Hassel ved Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidendes nettutgave en knapp time før midnatt.

VILLE PÅ HOTELL. Artikkelen om den savnede 86-åringen ble lest av nattevakten på Rica Park Hotel like etter, og fikk ham til å tenke på en eldre kvinne som hadde sjekket inn på et rom tidligere på kvelden. Kunne det være den savnede 86-åringen?
Nattevakten kontaktet politiet, og da viste det seg at han hadde rett i sine mistanker. Den eldre kvinnen var den savnede 86-åringen. Politiet kontaktet da kvinnen på hotellrommet hvor hun etter det Drammens Tidende kjenner til oppholdt seg det meste av tiden hun var på hotellet.
Hun skal ikke ha deltatt i andre aktiviteter på hotellet. Til politiet forklarte 86-åringen at hun hun ikke ønsket å feire nyttår i omsorgsboligen. Hun ville heller feire det nye året på hotell.
Dermed fikk leteaksjonen en lykkelig slutt, presis en time inn i det nye året.

Kommentarer til denne saken