Gir bort 1.700 julegaver til barn som ikke får gaver

Theodor Alexander Lie Arnesen (3), for anledningen utkledd som julenisse, syntes det var godt å få litt hjelp av pappa Alexander Arnesen da pakken skulle legges i den store gavehaugen i foajeen på teatret i går. Selv gleder treåringen fra Sande seg veldig til jul.

Theodor Alexander Lie Arnesen (3), for anledningen utkledd som julenisse, syntes det var godt å få litt hjelp av pappa Alexander Arnesen da pakken skulle legges i den store gavehaugen i foajeen på teatret i går. Selv gleder treåringen fra Sande seg veldig til jul. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Tre år gamle Theodor vet det ikke selv. Men pakken hans vil gjøre en liten jente veldig glad på julaften.

DEL

DRAMMEN: Med nisselue på hodet og «kosen» trygt plassert i hånden, kommer Theodor Alexander Lie Arnesen (3) inn i foajeen på Drammens Teater.

Der blir han og alle de andre giverne møtte av nissepyntede jenter med sløyfer i flettene og rødsminkede kinn.

Har levert i tre år

Det blir såpass mye for en liten pjokk, at pappa Alexander Arnesen er god å ha på vei bort til gavehaugen merket «Jente 0–4 år».
For da Theodor og familien fra Sande meldte seg på til årets frivillige juledugnad «God jul, lille venn», fikk de i oppdrag å kjøpe noe til en jente på tre år. Theodor var med i lekebutikken.

– Men han var nok mest opptatt av å finne gaver til seg selv, smiler mamma Astrid Lindaas Lie, som røper at de landet på duplo.
Hun har vært med på gaveinnsamlingen siden oppstarten, og forteller at hun syns det er viktig at sønnen etter hvert får et forhold til at ikke alle barn er like heldige.

– Dette er kjempebra, sier hun, og ser på køen av folk som kommer inn dørene.

Glad for å se barna

Teatrets største smil tilhører likevel gaveinnsamlingens «mor», Anikken Hjelde. Hun er ekstra glad for å se at så mange barn er med for å levere gavene.

– Da vi startet opp, var innsamlingen på kveldstid. Flere spurte oss om vi ikke kunne ta det tidligere på dagen, så de kunne ha med ungene. Det er veldig hyggelig å se, sier hun.

Med seg på laget i teateret i går hadde Anniken ti venninner og kusiner.

– Uten dem hadde det aldri gått. Det er veldig viktig for meg at hver enkelt blir møtt, sett og takket, sier hun.

Vil du gi i siste liten? Det er ikke for sent å gi direkte til organisasjonene, melder Hjelde.

Artikkeltags