Dermed blir det én Frp-representant mindre i Drammen bystyre i resten av valgperioden. For i en e-post til ordfører Tore O. Hansen (H) har Jensen informert om at han er å anse som utmeldt av Frp og heretter vil skjøtte sitt folkevalgte verv som uavhengig representant.
Til Frps gruppeleder Freddy Hoffmann, fant Jensen det ikke bryet verdt å sende noen e-post. Det skjønner Hoffmann godt:
–Kontakten mellom oss har vært lik null, sier Hoffmann.

STORMET. Det har stormet rundt Kjell Jensen (58) over tid. Verst ble det da han i august mente skolene burde forby 15-årige jenter å gå med bar mage, "fordi det er så mange halvfleskete jenter og det er ikke noe pent å se på".
Uttalelsen fikk partitoppene i Drammen- og Buskerud Frp til å steile – og til å begrense Jensens muligheter for videre karrière i partiet. Og det er trolig der noe av årsaken til utmeldelsen ligger. For fra i forrige valgperiode å være nestleder i komitéen for utdanning og oppvekst, og nestleder i den kommunale klagenemnda, fikk Jensen etter valget i høst kun én politisk smule; nemlig som menig medlem i komitéen for helse- og omsorg. Og han har heller ikke sluppet til i sentrale posisjoner i kommune- eller fylkespartiet etter sin famøse uttalelse.

TENKEBOKS. Jensen selv ønsker ikke å si annet om utmeldelsen enn at den er et resultat av lengre tid i tenkeboksen etter internt bråk i partiet.
–Jeg kommer aldri til å melde meg inn igjen i Frp. Og jeg vil heller ikke melde meg inn i noen av de andre partiene, sier Jensen – som hevder å ha vært med i Frp helt siden oppstarten i 1973.
Han er nå fra Frp sentralt erklært utmeldt og har mottatt brev om dette. Det betyr at han også som tredje vararepresentant til fylkestinget vil møte som uavhengig i de tilfellene han blir kalt inn.

BREV. Formann Ulf Erik Knudsen i Buskerud Frp sier man tar Jensens utmelding til etterretning.
–Vi har forstått det slik at han ikke er fornøyd med de verv han har fått. Hans utmelding vil ikke svekke det politiske flertallet i Drammen bystyre, som er et solid samarbeid mellom Høyre og Frp, sier han.
Formann Lavrans Kierulf i Drammen Frp var ikke tilgjengelig for kommentarer i går, men etter det Drammens Tidende erfarer skal han ha mottatt et brev der Jensen i sterkere ordelag enn overfor avisen forklarer bakgrunnen for utmeldelsen.