Gå til sidens hovedinnhold

Disse tre er finalister i Norges største bloggkåring

Artikkelen er over 3 år gammel

Anniken Jørgensen, Annabell Rosendahl og Nina Holst er alle tre finalister i Vixen Influencer Awards, bloggernes svar på Oscar-utdelingen.

DRAMMEN: Vi beveger oss med stormskritt mot «award season» for bloggerne. Der kjendiser og bloggere får sin årlige anerkjennelse. Prisuttellingen kårer hvert år bloggerne med størst påvirkningskraft innen kategoriene blogg, podkast, Instagram og Youtube.

Prisutdelingen fungere slik at det er leserne som nominerer. På bakgrunn av nominasjonene, velger en fagjury ut semifinalistene før leseren igjen stemmer fram finalistene. Du kan være med å stemme fram til 15. januar.

Vixen Influencer Awards er den eneste rene bloggprisutdelingen i Norge, og slapp nylig finalistene som leserne har stemt fram. Da dukket det opp, som vanlig, tre lokale damer. 

Folkets favoritt – Anniken Jørgensen

Anniken Jørgensen (Annijor) er nominert til «folkets favoritt». Dette er en pris de fleste bloggere ønsker å ta med hjem, og er sett på som en stor anerkjennelse. I dette tilfelle er det kun lesernes stemmer som gjelder, og som avgjør hvem som går av med seieren.

Fra juryens begrunnelse: Folkets favoritt er influenceren som er elsket av sitt publikum.

Anniken er kjent for å være åpenhjertig med sine lesere, om blant annet kjærlighetssorg, depresjon og mobbing. Hun er svært samfunnsengasjert, men skriver også mye om mote. Før Anniken tok en liten ferie fra bloggingen, delte hun nominasjonen med sine lesere på bloggen.

– I dag våknet jeg opp til en nyhet litt større enn meg selv. Jeg er nemlig nominert til «folkets favoritt» i Vixen sin prisutdeling i år. Jeg vært nominert tidligere, og kom til finalen 3–4 år på rad, skriver Anniken i et innlegg.

I tillegg er Annijor nominert i kategorien «årets business», og kan derfor stikke av med to seiere i Norges største bloggkåring.

Årets influenser: Mote – Annabel Rosendahl

Det kom ikke som en overraskelse at stildronningen Annabel Rosendahl ble nominert som årets mote-influenser. I seks år hadde hun drømmejobben som innkjøpssjef for interiør- og kleskjeden Høyer Luxury, men sa opp stillingen i fjor høst.

Fra juryens begrunnelse: Årets influenser innen mote er først ute med det siste, og er signert influenceren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender.

Tidligere har Annabel blant annet vært nominert til «årets Instagram».

– Det er så stas og gøy å bli nominert til «årets Instagram» på Vixen Blog Awards. Det er mange flinke finalister, og jeg er stolt av være en av dem, skrev Annabel på sin blogg.

Årets influenser: Interiør – Nina Holst

– Årets influenser innen interiør har et hjerte for interiør og et øye for detaljer. Influenceren har full oversikt over trender og tendenser på interiørfronten, og bobler over av inspirasjon, kreativitet og originalitet som skaper engasjement, skriver juryen om Ninas nominasjon.

Siden Nina Holst (Stylizimo) startet bloggen sin i 2012, har hun gjort seg til en anerkjent interiørblogger med sitt minimalistiske og stilrene hjem. Hjemmet hennes i Drammen har også figurert i flere magasiner, som ELLE Decoration, Det Nye og Rom 123. Hun var i nominert i samme kategori i fjor, da hun stakk storfornøyd unna med seieren.


– Jeg har vært så heldig å vinne "Årets Interiørblogg" i Vixen Blog Awards to ganger tidligere, senest i fjor. Jeg hadde selvsagt satt veldig pris på å vinne i år også, men blir veldig fornøyd om jeg kommer til finalen. Satser uansett på en gøyal kveld!

– Er så glad for at jeg kan dele min store lidenskap med så mange andre! At mine følgere har nominert meg og bruker tiden sin på å stemme daglig for å få meg videre til finalen, er jeg utrolig takknemmelig for. Det ligger mye arbeid bak det jeg gjør, derfor er det også ekstra hyggelig at andre setter pris på det jeg deler av inspirasjon, skriver Nina om årets nominasjon, i en epost til Drammens tidende.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken