Condelica-Carlsson gjør juledesserten spennende

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Julemiddagen må ha sin avslutning. Men hva velger vi etter årets for mange tyngste måltid.

DEL

DRAMMEN: – Hva smaker best etter julemiddagen?

– Selvsagt må vi ha noe søtt etter et festmåltid, og julemiddagen er et festmåltid, sier eier og driver av Condelica, Morten Carlsson.

Desserten etter et stort og mektig måltid med ribbe eller pinnekjøtt behøver ikke være så voldsom. Vi kan tenke mindre porsjoner og kanskje kombinere med fruktige ting som sauser og kremer, mener han.

– Kanskje kan man gjøre noe nytt med riskremen, som å ha i litt appelsinskall i grøten når vi koker den. Eller lage en appelsinsalat som vi kombinerer med krydder, som kanel, ingefær, litt nellikspiker og stjerneanis, sier konditoren.

Carlsson gir sine 500 kroner til Guts.

– Guts er en kjempeflott organisasjon i Drammen som hjelper tidligere rusmisbrukere som enten er på vei inn i rehabilitering, eller kommer fra rehabilitering, til å komme tilbake til samfunnet. De trenger pengene, sier han.

LES OG SE VIDEO:

Slik feirer popstjernene jula

Slik lager du drømme(pepperkake) huset

Artikkeltags