Konnerudposten nedlagt

Artikkelen er over 9 år gammel

Den 30. april kom avisen ut for siste gang.

DEL

DRAMMEN: Verken abonnenter, annonsører eller ansatte har fått noen forklaring på hva som har skjedd, og det kom heller aldri noen siste avskjedsutgave. Avisens eneste gjenværende ansatte fikk kun en mail med beskjeden om at det var slutt som eneste forklaring på at avisen ikke lengre kommer ut.

Daglig leder og redaktør Stein Gudvangen opplyser at avisen legges ned av personlige grunner, og at han så fort som mulig vil komme med en redegjørelse om årsaken til nedleggelsen.

– Jeg vil understreke at alle som har penger til gode hos oss, vil få det de har krav på, men alt kan ikke skje over natten, sier Stein Gudvangen.

Konnerudposten startet i september 2004 og kom ut en gang i uken til og med april i år. Bydelsavisen hadde som målsetting å dekke lokalmiljøet på Konnerud og i Skoger og har vært et superlokalt tilbud.

Avisen har gått med overskudd de fire siste årene, men marginene har vært små, og likviditeten svak, opplyser Gudvangen som fortsatt mener at avisen kunne klart seg med bare litt bedre oppslutning enn den fikk. I 2008 var Konnerudposten 50 abonnenter unna å oppnå pressestøtte ifølge redaktøren.

Artikkeltags