Gå til sidens hovedinnhold

Lene Marlin spiller inn video

Artikkelen er over 16 år gammel

Den vakre popstjernen fikk ikke kjøpt idyllisk småbruk i distriktet - men i helgen er hun her på lånt sted for å lage musikkvideo.

Lene Marlin har valgt Vestfossen som bakteppe når den nye videoen fra albumet "Lost In a Moment" skal spilles inn.
Etter det Drammens Tidende kjenner til vil den nordnorske popstjernen befinne seg i Vestfossen fra klokken 0700 søndag morgen.
Musikkvideoen til singel nummer to fra albumet "Lost In a Moment" skal spilles inn både utendørs i Vestfossens gater samt inne i kunstner Morten Viskums private atelier. Mellom 80 og 90 statister skal bidra i produksjonen.

FALT FOR STEDET. -Slik jeg forstår det er innspillingen av videoen todelt. Bilscenene skal foregå utendørs, mens scenene fra live-konserten skal spilles inn i mitt atelier, forteller Viskum til Drammens Tidende.
Avtalen om å leie bort atelieret ble inngått for to uker siden. Da fikk kunstneren besøk av produksjonsselskapet bak videoinnspillingen.
-De hadde hørt rykter om lokalet og kom for å ta en titt. De falt spesielt for industripreget, og at det var så høyt under taket. De falt også veldig for Vestfossen som tettsted. Med kombinasjonen fabrikker, butikker og bolighus så tett på hverandre, legger han til.

POSITIVT FOR BYGDA. Scenene som skal spilles inn i Viskums atelier skal forestille en live-konsert. De nærmere 100 statistene skal spille publikummere. For Viskum er innspillingen en fin anledning til å spre kunsten sin til et stort og forhåpentligvis internasjonalt publikum.
-Det er mine kunstverk som skal henge på veggene inne i atelieret. Blir videoen bra vil det si at bildene mine blir vist over hele verden.
-Tjener du noe på dette?
-De leier atelieret av meg, men det jeg tjener på er å få vist fram kunsten min. Det kan ikke måles i penger, understreker han.
Kunstneren ser også på stjernebesøket som en positiv happening for bygda. Han tror produksjonen er med på å understreke Vestfossens posisjon som kulturhovedstad.
Ifølge Viskum skal innspillingen foregå til nærmere midnatt.
Representanter fra produksjonsselskapet og plateselskapet ville i går ikke kommentere innspillingen overfor Drammens Tidende.

Kommentarer til denne saken