LIER: – Jeg har bodd i dette huset hele livet mitt og har måtte leve med disse urolighetene lenge. Men i det siste har det blitt voldsomt. Åndene har blitt fysiske og tar kvelertak på oss når vi sover, sier Jenny Johannessen.

Liungen var onsdag kveld med i TV-programmet «Åndenes makt», hvor hun blant annet fikk besøk av klarsynte Gro-Helen Tørum.

– Opplevelsene i dette huset er nok en av de rareste jeg har vært med på. At det er utfordrende å bo her, skjønner jeg godt, innrømmer Tørum.

LES OGSÅ (DT+): Hvem eier likhuset?

– Det var ingen som trodde på meg

Johannessens barndomshjem ble bygget i 1858 og ble frem til slutten av 1920-tallet brukt som skole. Siden den gang har huset  vært bolig for mange. Johannessen sier det har spøket i huset så lenge hun kan huske.

– Dører åpnet seg av seg selv og ting forsvant hele tiden. Familien sa det bare var tull, det var ingen som trodde på meg, forteller hun.

Men Tørum er imidlertid av en annen oppfatning.

– Vanligvis er det mulig å se de ulike tidsepokene i gamle hus, som energetiske lag, men her var det som om alt var helt åpent, som om tiden ikke hadde avgrensninger og parallelle liv fløt inn i hverandre.

LES OGSÅ: «Åndenes makt» til Drammen

– Endelig er det blitt rolig i huset

Johannessen forteller til Drammens Tidende at det har vært stille i huset siden Gro-Helen Tørum og TV-teamet fra «Åndenes makt» var på besøk.

– Ja, endelig er vi kvitt urolighetene. Det er endelig rolig i huset, sier hun.

SE VIDEO: SPØKELSESJAKT VED FISKUM GAMLE KIRKE

 

LES FLERE SAKER PÅ DT.NO:
Her sprenger roboten isboksen i filler
Hundrevis søker ledige butikkjobber
Falt over fem meter fra stolheis