LIER: Politiet fikk melding om den første ulykken ved 14.15-tiden fredag ettermiddag. Uhellet skal ha skjedd på E18 mellom Drammen og Kjellstad i sydgående retning.

- Det er ingen store personskader, men en kvinnelig fører er kjørt til legevakten for sjekk, sier operasjonsleder Olav Myrvold ved Søndre Buskerud politidistrikt.

Ifølge politiet skal ble det visse trafikale problemer med kødannelse som en følge av hendelsen, men rundt en time senere var veien åpnet for fri flyt igjen.

Ulykken oppstod etter at den ene bilen kjørte i feil felt retning Oslo, da den andre bilen kom kjørende fra Oslo og traff bilen som kjørte feil. Begge bilene måtte taues inn, i tillegg til at det måtte fjernes oljesøl fra stedet.

Knakk lyktestolpe

Like før klokken 15.30 oppstod det et nytt trafikkuhell samme sted på E18 i sørgående løp, melder politiet.

- Det er en bil som har kjørt inn i en lyktestolpe i midtrabatten. Det skal ikke være snakk om personskader, men lyktestolen er knekt og dette medfører noe trafikale utfordringer, opplyser politiet.

 Et løp ble stengt en halvtimes tid, men klokken 16.00 skal begge sørgående være gjenåpnet.

- Det er en del etterslep i trafikken. Det er går sakte, men det flyter, opplyser politiet klokken 16.00.

Flere bilister har tipset Drammens Tidende om saktegående køer og mye trafikk på hovedveiene i området, som kan tilskrives uhellene på E18.

LES OGSÅ: Kjørte på bil med motorstopp