Gullklypa til BuxrudBT:
FIKK PRIS: Per Ole Buxrud fikk ”Gullklypa” av statsråd Erik Solheim i dag.

BT: FIKK PRIS: Per Ole Buxrud fikk ”Gullklypa” av statsråd Erik Solheim i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Per Ole Buxrud fra Åmot fikk i dag overrakt ”Gullklypa” av miljøvernminister Erik Solheim.

DEL

MODUM: Det er gjennom sitt engasjement i Østre Åmot Rent og Pent han har fått årets pris.

Prisvinneren selv synes dette er stor stas og en inspirasjon til videre innsats.

- Jeg hadde fortsatt uansett, men dette gir jo et ekstra hyggelig løft. Det er likevel viktig å si at jeg har fått prisen på vegne av mange frivillige personer og ikke minst mange skolebarn som gjør en stor innsats for å holde Modum rent og pent, sier han til Drammens Tidende.

I dag møtte han opp på statsrådens kontor sammen med ordfører Terje Bråthen (AP) i Modum som reisefølge for å motta prisen.

Stolt kommune

Modum kommune er stolte over prisvinneren og informasjonsansvarlig Per Aimar Carlsen sier at Per Ole Buxrud viser stor innsats for sitt lokalmiljø i form av sin person og organisasjon.

- Han engasjerer andre gjennom godt humør og et velorganisert opplegg. Han har et smittende engasjement som bidrar meget positivt i lokalsamfunnet og får vist hvor viktig dugnadsånden og de frivilliges innsats er for et rent og pent nærmiljø, som også gjør Åmot til et trivelig sted for turister og bidrar til å gjøre Modum til en enda mer attraktiv turistdestinasjon, sier han.

«Hold Norge rent»

Bak kåringen står organisasjonen ”Hold Norge Rent” som er en nasjonal dugnad mot forsøpling i det offentlige rom med offentlige etater, frivillige organisasjoner og næringsliv som medspillere. Gullklypa er en pris som gis til en ildsjel eller en virksomhet som har vist ekstraordinær innsats for et renere og ryddigere lokalmiljø. Det var fire konkurrenter til årets pris.

Artikkeltags