Gå til sidens hovedinnhold

TV-kjendis mistet lappen

Artikkelen er over 9 år gammel

TV-kjendisen trykket for hardt på gassen da han dundret igjennom Krødsherad i en Mercedes. I veikanten sto UP med laser.

KRØDSHERAD: Dermed ble det bråstopp for den høyt profilerte TV-kjendisen.Selv om skiltene viser en fartsgrense på 70 kilometer i timen, viste UPs målinger at TV-kjendisen kjørte i 106 kilometer i timen. UP stoppet mannen ved Ørpen/Bjørka på riksvei 7 i Krødsherad.

Det var fredag 4. november i fjor, rett etter klokken 14.00 – med andre ord midt på lyse dagen. Mercedesen han kjørte var påført prøveskilt.Og hastigheten var nok til at førerkortet gikk opp i røyk.

Hadde prikker fra før

Politimesteren i Nordre Buskerud politidistrikt har skrevet ut et forelegg til TV-kjendisen på 9.000 kroner. Samtidig mistet han lappen i ni måneder.

– For selve forseelsen har vi innstilt på at han mister førerkortet i seks måneder. Tapsperioden er forlenget med tre måneder på grunn av at han hadde to aktive prikker i førerkortet fra før. Da blir det ni måneder, forteller politiadvokat Ole Robøle ved Nordre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.

LES OGSÅ: Flere får prikker

Ni måneder

TV-kjendisen har i mange år vært høyt profilert i Norge. Både med sine egne TV-programmer og som gjest i utallige TV-show.

Men han godtar ikke forelegget, noe som også ville medført at han godtatt å miste lappen i ni måneder. Dermed havner det hele i retten.

Rettssaken er berammet til førstkommende onsdag i Hokksund tingrett.

LES OGSÅ: Dobler prikkbelastningen

Svarer ikke

Drammens Tidende har flere ganger forsøkt å komme i kontakt med TV-kjendisen uten å lykkes.

LES FLERE NYHETER FRA DT.NO
 

Kommentarer til denne saken