MIF nær ulykke

Vegar Hansen sier til dt.no at han er utrolig glad for at ingen kom til skade i utforkjøringen.

Vegar Hansen sier til dt.no at han er utrolig glad for at ingen kom til skade i utforkjøringen.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Mjøndalens fotballgutter var på vei til den viktige kampen mot Hammerfest, da bussen de kjørte skar ut av veien.

DEL

På ekstremt glatte veier, kunne det gått virkelig ille med mjøndalens fotballyndlinger. Bussen som skulle frakte spillere og trenere hadde store problemer på det glatte føret.

I en krapp sving mistet sjåføren kontrollen over bussen, og skled ut i en skråning. Bussen var i ferd med å gå rundt, men bussen stoppen sin ferd i skråningen ca. 100 meter ut på et jorde. Ingen spillere skal være fysisk skadet etter utforkjøringen.

Ingen fysisk skadet

Treneren til Mjøndalen, Vegar Hansen, sier det hele har vært en fæl opplevelse og at kjøreforholdene var veldig vanskelige.

-Det er ingen som er fysisk skadet, og det er vi alle veldig glade for akkurat nå. Det var en veldig ubehagelig opplevelse, sier Hansen til dt.no

-Bussen fikk store problemer på de glatte veiene, og hadde ikke sjans i en krapp sving. Det var ingenting som stod i veien for oss når vi kjørte ut i skråningen, og det er jeg veldig glad for nå. Bussen holdt riktig nok på å velte, men den stoppet før det ble altfor bratt, forteller en sjokkert Hansen.

Mjøndalen - Hammerfest utsatt

Det er nå bestemt at kampen er utsatt, med avspark 14:30

-Vi var litt usikre på om kampen kunne spilles i dag. Grunn til det er at det blir veldig fort mørkt. Men nå er vi på veien igjen, og kampen har avspark 14:30 forteller Vegar Hansen.

På spørsmok fra dt.no om forberedelsen til kampen, er Hansen klokkeklar på hva beskjeden til gutta er.

-Dette var ubehagelig, men vi er så gode at vi trenger ikke mer tid til å lade oss opp foran dette oppgjøret mot Hammerfest. Uforutsette ting må vi kunne takle. Vi kommer i allefall ikke til å brukke dette som unnskyldning for noe, sier en fokusert Vegar Hansen.

Hammerfest kjemper i bunnstriden i 2 divisjon avdeling 4. Med tap mot Mjøndalen i dag, så kan 2 divisjon være historie for Hammerfest sin del.

For Mjøndalen er det vinn eller forsvinn fra muligheten til opprykk i Adeccoligaen. Andreplassen på tabellen kan fort ryke, hvis Hammerfest klarer å tukte MIF i dag.

Alle de andre kampene i denne avdelingen starter klokken 14:00 i dag, og det er Alta, Lørenskog og Drøbak Frogn som kjemper om det samme som de brunkledde.

Oppdateringer får du direkte på dt.no utover ettermidagen.

Artikkeltags