Coop tilbakekaller pølseprodukt

TILBAKEKALLES: Coop tilbakekaller disse vegetarpølsene med siste forbruksdato 9. og 10. september 2019. En menneskelig svikt ved pakkeriet har ført til at det har kommet pølser med chili og ost blant pakkene med vanlige pølser. For de som har allergi mot melk kan dette gi allergiske reaksjoner.

TILBAKEKALLES: Coop tilbakekaller disse vegetarpølsene med siste forbruksdato 9. og 10. september 2019. En menneskelig svikt ved pakkeriet har ført til at det har kommet pølser med chili og ost blant pakkene med vanlige pølser. For de som har allergi mot melk kan dette gi allergiske reaksjoner. Foto:

Av

Gjelder produkter med holdbarhet til 9. og 10. september 2019.

DEL

Coop kaller tilbake vegetarpølser av typen «Vegetardag» fordi pølsene inneholder spor av ost.

– Det har skjedd en menneskelig svikt ved pakkeriet som har ført til at det har kommet pølser med chili og ost blant pakkene med vanlige pølser. Personer som har allergi mot melk, kan få allergiske reaksjoner, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge til NTB.

Tilbakekallingen gjelder produkter som har holdbarhet til 9. og 10. september.

– Vi oppfordrer alle kunder som har kjøpt produktene med de spesifikke holdbarhetsdatoene, om å levere dem tilbake til butikken og få refundert pengene, sier Kristiansen.

Han understreker at pølsene er trygge å spise for dem som ikke har melkeallergi.

Artikkeltags