28-åring sikret sjefsjobb

Mathias Reierth har sikret sjefsjobb i Norges største integrerte kraftkonsern.

Mathias Reierth har sikret sjefsjobb i Norges største integrerte kraftkonsern. Foto:

Mathias Reierth (28) fra Svelvik er ansatt som kommunikasjonssjef i Hafslund E-CO.

DEL

SVELVIK: Reierth kommer fra stillingen som seniorkonsulent i Varde Hartmark. Han har tidligere jobbet i Drammens Tidende, VG, Dagens Næringsliv og TV 2.

Hafslund E-CO er morselskapet til Hafslund Nett og E-CO Energi, og er landets største integrerte kraftkonsern. Der skal 28-åringen nå lede kommunikasjonsarbeidet.

Dette er utvilsomt en spennende mulighet. I Hafslund E-CO får man jobbe med det grønne skiftet i et konsern som ikke bare skal utvikle fremtidens energiløsninger og lede an i konsolideringen av det norske kraftmarkedet, men som også skal være med på å sikre Norge en fullelektrisk fremtid. Man kan bli sjarmert av mindre, sier Reierth om overgangen.

– Mathias har, sin unge alder til tross, solid erfaring fra arbeid skjæringspunktet mellom forretning og kommunikasjon. Dette er kompetanse som bare blir viktigere og viktigere fremover. Jeg gleder meg til å samarbeide med en flink fyr som Mathias, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Hafslund E-CO, Per-Arne Torbjørnsdal.

LES OGSÅ: Journalistene fem år etter

LES OGSÅ: Kjemper om prestisje-pris

Artikkeltags