Småbruk gikk to millioner over prisantydningen

Barbara Berg ble meget betatt av småbruket ved Hagatjern. Og datteren Michelle (fem år) storkoste seg i den store blomsterengen som omgir småbruket. Det var visning søndag med godt oppmøte og mange interesserte.

Barbara Berg ble meget betatt av småbruket ved Hagatjern. Og datteren Michelle (fem år) storkoste seg i den store blomsterengen som omgir småbruket. Det var visning søndag med godt oppmøte og mange interesserte. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Småbruk på Ryghseter ved Hagatjern hadde en prisantydning på 3,5 millioner, men ble solgt fire dager etter visning for 5,5 millioner kroner.

DEL

NEDRE EIKER: - Det var mange interessenter, sier Ola S. Ustad, advokat og megler i BBMegling AS i Mjøndalen, for å forklare den høye salgsprisen.Han kan opplyse at det var rundt 20 stykker som meldte sin interesse på visning og at det kom inn flere bud. Det var budrunden som førte til at småbruker gikk hele to millioner over prisantydningen.

DT+SAK: De billigste hyttene går best - sjekk hva din hytte er verdt

LES OGSÅ: Drammen nest mest søkt på finn.no

- Småbruket ligger sentralt med en flott beliggenhet, sier Ustad.

Eiendommen skal ha en strandlinje ikke langt ifra. Dette skal ha vært en medvirkende årsak til prishoppet.

- Sammenlignet med prisen på hytter i nærheten er ikke prisen oppsiktsvekkende, sier Ustad.

LES OGSÅ: Nye boliger for dyre til å dempe prispresset

Ville lage urtebrennevin

Ståle Johnsen og Barbara Berg viste stor interesse for småbruker ved Hagatjern da Drammens Tidende var på visning søndag 1. juli.

De ønsket å leve av urtebrennevin-produksjon på småbruker. Sammen med sine to barn på to og fem år drømte de som varme sommerdager i idylliske omgivelser.

LES MER FRA VISNINGEN OG SE VIDEO PÅ DT+
 

Artikkeltags