Trafikkulykke i Strømsåstunnelen

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

To personbiler og en motorsykkel kolliderte i Strømsåstunnelen mandag ettermiddag. Ifølge vitner var det duggproblemer i tunnelen da ulykken skjedde.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

NEDRE EIKER: Trafikkulykken skjedde rett etter innkjøringen i tunnelen på Mjøndalssiden ved 17.30-tiden på mandag. Politiet melder at en motorsyklist er kjørt til legevakt for sjekk, men at ingen skal være alvorlig skadet.

- Motorsyklisten bremset kraftig ned inne i tunnelen. Bilen bak klarte å stanse i tide, men bilen bak der igjen klarte det ikke og kjørte inn i første bil, som igjen traff motorsykkel og fører, sier operasjonsleder Olav Myrvold ved Søndre Buskerud politidistrikt.

- Trolig problemer med dugg

Fire personer var involvert i kjedekollisjonen.

- Ifølge øyenvitner på stedet skal det ha vært mye duggproblemer i tunnelen, og det var trolig det som gjorde at motorsyklisten stoppet brått opp, sier Myrvold.

Tove Flatekval kjørte forbi ulykkesstedet rett etter kollisjonen og bekrefter at det var store duggproblemer, spesielt idet du kjører inn i tunnelen.

- Vips var alle vinduene dekket av dugg. Det var et skikkelig akuttproblem, sier Flatekval til dt.no.

Hun forteller at hun kjører strekningen daglig i sommer, og på regnværsdager opplever hun at duggproblemet i tunnelen er ekstrem.

LES OGSÅ: Ulykkessommer i Strømsåstunnelen

To kjøretøy tauet bort

Motorsykkelen fikk mindre skader på et av hjulene og ble tauet bort. Bilen som kom bak motorsykkelen var ikke kjørbar etter sammenstøtet og ble også tauet vekk. Den siste bilen fikk kun mindre skader og kjørte fra stedet på egen maskin.

Strømsåstunnelen ble stengt like etter ulykken, men ble åpnet igjen i retning mot Eiker rett før klokken 19. Klokken 20.40 melder politiet om at den andre retningen også er åpen for trafikk.

LES OGSÅ: Syklende mann i tunnell reddet av politiet

Ikke første gangen

Det er annen gang på en drøy time at det smeller på E134 mandag ettermiddag. Litt før klokken 17 oppsto store trafikale problemer etter en påkjørsel bakfra mellom Steinberg og Mjøndalen.

Ingen personer ble skadet i uhellet. Det var kun materielle skader, men skapte lange køer i ettermiddagsrushet.

LES FLER NYHETER PÅ DT.NO

Artikkeltags