NEDRE EIKER:  – Jeg liker utfordringer, og ser på det, å være med i dette programmet som en utfordring. Vi får se om det blir noe til neste år, skriver Hanvold i innlegget der han forteller at han ble invitert til å delta i årets kjendis-versjon av reality-programmet.

Jan Hanvold er predikant, mediemisjonær og forretningsmann. Han har blant annet grunnlagt den kristne TV-kanalen Visjon Norge. Tidligere i år fikk Hanvold hard kritikk av biskop i Tunsberg Per Arne Dahl, for det biskopen kalte betalt helbredelse hos Visjon Norge.

LES OGSÅ: Biskopens oppgjør med pengepredikanten: Slik svarer Hanvold

Hanvold ønsker ikke å kommentere Facebook-innlegget ovenfor Drammens Tidende. Heller ikke TV2 vil bekrefte om Hanvold er en av de 12 kjendisene TV-kanalen hadde sett for seg at skulle drive neste års farmengård.

– Vi jobber hard med å finne nye deltakere til våre programmer, men ønsker ikke å kommentere prosessen, sier pressetalsmann Alex Iversen i TV2.

LES OGSÅ: Hanvold raste mot NRK-journalist

Farmen -kjendis er et TV-konsept der tolv kjendiser flytter inn på en gård for å drive den slik den ble drevet 100 år tilbake i tid. Dette er kjendisversjonen av reality-TV serien Farmen.

Leif Einar «Lothepus» Lothe og Pål Anders Ullevålseter vant de to første sesongene av kjendisversjonen. TV2 er nå i gang med å finne deltakere til den tredje sesongen av Farmen-kjendis.

LES OGSÅ: Kristen-TV har samlet inn én milliard fra pensjonister og uføre

Les hele innlegget her: