Ble banket opp i Svelvik

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Natt til lørdag har vært preget av mye fyll og bråk i distriktet. En person sendt på sykehus etter å ha blitt slått og sparket i Svelvik sentrum.

DEL

SØNDRE BUSKERUD: Natt til lørdag startet rolig for politiet i Søndre Buskerud. Tre støyklager ble tatt hånd om av politiet, men da en kvinne selv prøvde å be en nabo dempe musikken ble resultatet et slag i ansiktet med glass. Politiet pågrep den kvinnelige gjerningspersonen i 20-årene.

Kveldens verste episode fant sted i Svelvik. En mann i 20-årene ble slått og sparket i Svelvik sentrum. Mannen ble sendt på sykehus. Det skal ha vært to gjerningsmenn involvert. Den ene ble pågrepet raskt av politiet, og et par timer etter hendelsen ble også den andre gjerningsmannen pågrepet for voldsepisoden.

I en ellers fredelig utekveld i Drammen sentrum ble en beruset kvinne i 50-årene ble innbrakt av politiet etter utagerende oppførsel på Strømsø. Det samme ble en mann i 20-årene i Mjøndalen, da han ikke etterkom politiets krav om å fjerne seg.

Til sammen fikk politiet 22 meldinger om ordensforstyrrelser, brakte inn seks personer – tre for legemskrenkelser og tre for ordensforstyrrelse.

LES FLERE NYHETER HER

 

Artikkeltags