VG: Siktede skal ha forsøkt å politianmelde avdøde samme dag

Lille julaften ble Borgar Giil Andresen funnet hardt skadd ved Loe Bruk i Hokksund. Han døde på stedet av skadene han var påført.

Lille julaften ble Borgar Giil Andresen funnet hardt skadd ved Loe Bruk i Hokksund. Han døde på stedet av skadene han var påført. Foto:

Skal ha blitt bedt om å komme tilbake, har mannen forklart i avhør.

DEL

ØVRE EIKER: Samme dag som Borgar Giil Andresen ble drept i Hokksund, skal den nå drapssiktede mannen ha forsøkt å politianmelde Andresen på politistasjonen i Drammen.

Det skriver VG.

Ifølge avisa har den siktede mannen forklart i avhør at han tidligere på dagen lille julaften, dro inn til Drammen for å politianmelde Andresen. Ifølge den siktede skal han ha fått beskjed om å komme tilbake senere.

VG skriver at de ikke kjenner til innholdet i anmeldelsen den siktede mannen skal ha forsøkt å levere.

Mannens forsvarer, John Christian Elden, bekrefter overfor VG at den siktede mannen skal ha forsøkt å anmelde Andresen i Drammen, og han har i avhør forklart seg nærmere om anmeldelsen.

Barna reagerer

Forklaringen til den siktede mannen skal familien reagere på.

– Barna reagerer sterkt på disse anklagene, som nå for første gang formidles advokaten via VG. Dette er helt ny informasjon for oss. Det kommer svært overraskende og uventet på. Det er ikke noe i barnas kunnskap om sin far som skulle tilsi at det har vært noe å anmelde, sier barnas bistandsadvokat Marijana Lozic til VG.

Ifølge enkens bistandsadvokat, Vibeke Gjone Bille, skal ikke enken være kjent med at Borgar hadde konflikt med noen.

Det var lille julaften Borgar Giil Andresen ble funnet hardt skadd på vei hjem fra butikken. Ifølge Drammens Tidendes opplysninger, skal Andresen ha blitt skutt på åpen gate.

En mann i 50-åra ble siktet for drapet på Andresen. Han ble senere pågrepet i Sverige, der han nå sitter fengslet.

Artikkeltags