Nykommer blir varaordfører

Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

46 år gamle Per Anton Rakkestad fra Skotselv er helt fersk i Øvre Eiker-politikken. Nå blir han bygdas nye varaordfører.

DEL

ØVRE EIKER: Han er valgt inn for første gang i kommunestyret, og sto egentlig på 20. plass på Høyres liste i Øvre Eiker før valget. Men etter at velgerne hadde sagt sitt, suste Per Anton Rakkestad opp på 6. plass. Søndag kveld ble det klart at nykommeren blir Øvre Eikers nye varaordfører.

Del på Facebook

– I dag har vi skrevet en samarbeidsavtale mellom H, KrF, Frp og V. De andre partiene var klare på at Høyre var så pass mye større enn de andre at vi skal ha både ordføreren og varaordføreren, fortalte ordfører Ann Sire Fjerdingstad sent søndag kveld.

LES OGSÅ: Slik blir kommunestyrene

Per Anton Rakkestad hadde ikke sett for seg at han skulle ende opp som varaordfører i sin aller første periode i kommunestyret.

– Høyst overraskende, sier han selv.

– Hvorfor ble det nettopp deg som blir bygdas nye varaordfører?

SE VALGRESULTAT FOR ØVRE EIKER HER

– Kanskje fordi jeg liker å kommunisere med folk og høre hva folk mener om ting. Jeg er i stand til å endre oppfatning hvis jeg får inn andre kloke elementer. Også er jeg fra Skotselv. Det er viktig. Der er vi jordnære, ler Rakkestad.

46-åringen jobber hos Hellik Teigen, der han har ansvar for noe av driften og innkjøp av varer og tjenester.
Hvem som blir ledere av de politiske hovedutvalgene i Øvre Eiker blir ført klart når kommunestyret møtes 19. oktober.

LES FLERE EIKER-NYHETER
 

Artikkeltags