Gå til sidens hovedinnhold

TV-kulisse utsatt for hærverk

Artikkelen er over 9 år gammel

Søndag ble utstillingsvinduet til Ellens Hårsenter knust med metallstang. Dermed ble det ekte drama i frisørsalongen som er en sentral kulisse i NRKs nye dramaserie fra Vestfossen.

ØVRE EIKER : Natt til søndag kastet noen en én meter lang metallstang gjennom vinduet til Ellens Hårsenter i Vestfossen.

– Jeg ble veldig lei meg og tenkte TV-serie med en gang, sier Ellen Jorid Berg.

Ellens Hårsenter er et av stedene i Vestfossen som er plukket ut som en viktig kulisse i den nye dramaserien NRK skal spille inn der.

LES OGSÅ: Jaaaa, det ble Vestfossen

Sentral rolle

Fra episode to av «Hjem» har frisørsalongen en sentral rolle. Annika, en av hovedpersonene spilt av Jannike Kruse, arbeider deltid i salongen.

Hun er gift med bilmekanikeren som er den mannlige hovedrollen. Karakteren «Ellen» i serien driver salongen.

– Det er jo veldig gøy at NRK skal filme i min salong, dette skal ikke få ødelegge den gleden, sier Berg.

Nytt vindu er allerede bestilt hos glassmesteren. Målet er at vinduet og reklamen skal være på plass til begynnelsen av februar.

Starter filming i februar

5. februar starter NRK Drama innspillingen av TV-serien «Hjem» i Vestfossen. 8. februar er Storgata filmsted, og utsiden av salongen blir en viktig del av bybildet.

– Det er forferdelig leit at hun har fått ødelagt vinduet i salongen. Det vil ikke ha noe å si for oss dersom hun får opp igjen vinduet, og det går nok fint, sier produsent Pål Nissen.

LES OGSÅ: I kø for å bli statister

Anmeldt

Metallstangen, sammen med en anmeldelse, er levert lensmannen i Øvre Eiker.

– Det er trist at dette skal skje rett før TV-innspillingen. Jeg stiller jo spørsmålet hvorfor nå? Jeg har drevet i dette bygget i tolv år uten at jeg har vært utsatt for hærverk tidligere, sier Berg.

– Vi får bare håpe at var en tilfeldig person og at det ikke var noen som ville skade hennes salong, sier Nissen.

LES FLERE NYHETER FRA EIKER

 

Kommentarer til denne saken