Gå til sidens hovedinnhold

Midt på Times Square fikk Stina (25) sin største overraskelse noensinne

Artikkelen er over 3 år gammel

En av landets fremste bloggere, Stina Bakken (25) fra Hokksund, fikk sin største opplevelse noensinne på Times Square i New York lørdag.

ØVRE EIKER/NEW YORK: Stina Bakken var sammen med Per Fredrik Åsly, bedre kjent som PelleK, på tur til New York, en kombinert jule- og bursdagsgave. En gave som ble så mye, mye mer.

– Vi var på Times Square i New York da jeg plutselig så meg selv og Per Fredrik på en stor tavle. Jeg ble helt satt ut, forteller Stina bakken til Drammens Tidende på telefon fra New York.

På tavlen sto det nemlig «Vil du gifte deg med meg skatten min?», og da Stina snudde seg sto kjæresten der, med en ring i hånden. Og han fikk det svaret han ønsket seg.

LES OGSÅ: Hun er kåret til landets best kledde kvinne

– Overraskelse

– Det var litt av en overraskelse, dette hadde jeg ikke ventet, sier Stina.

Hun traff Per Fredrik i forbindelse med en prisutdeling, og de begynte å date mens han var med på «Skal vi danse» på TV 2. Nå har de vært kjærester i to og et halvt år, og bosatt seg i Sandefjord.

– Har dere satt noen dato for bryllupet?

– Nei, men jeg tror det blir sommeren 2019.

– Og bryllupsvalsen er heller kanskje ikke noe å grue seg til?

– Det er vel heller jeg som må øve meg, sier Stina.

LES OGSÅ: Disse tre er finalister i Norges største bloggkåring

Saken fortsetter under bildet

 

Fantastisk opplevelse

Du kan formelig høre at hun smiler over telefonlinjen fra New York. Det er mandag, og de skal returnere til Norge. Med minner om en fantastisk opplevelse.

– Hva gjorde dere etter frieriet?

– Jeg var helt satt ut, så vi endte på Hard Rock Café med et glass champagne. Senere på kvelden gikk vi ut på restaurant for å feire skikkelig.

Hun kan fortelle at det samlet seg en del mennesker rundt dem. Ettersom plakaten var på norsk var det ikke mange som forsto teksten, men da de så Per Fredrik med ringen og Stinas overraskelse, så skjønte de hva som skjedde.

LES OGSÅ: Nina deler hjemmet sitt med hele verden

Bloggpriser

Mens Stina og hennes forlovede var i New York, så var landets fremste bloggere, eller «influencers» som de nå kaller seg, samlet i Oslo til Vixen Influencer Awards. En pris hun var nominert til i 2013.

Stina driver også en YouTube-kanal med nesten 60.000 abonnenter. I 2015 vant hun Gullsnutten i kategorien «Årets Videoblogger». Også hennes forlovede, PelleK, har en populær YouTube-kanal, i tillegg til å være en kjent musiker.

– Har du fått med deg støyen rundt årets Vixen-utdelinger?

– Jeg har holdt meg litt utenfor den diskusjonen. Samtidig er jeg opptatt av å være ærlig overfor mine lesere, og passer på å merke alt som er reklame. Jeg vil heller overmerke, sier hun.

LES OGSÅ: Disse er størst på Instagram i distriktet

Saken fortsetter under bildet

 

– Beste utenlandsreise noensinne

Stina forteller at det har vært til tider ganske kaotisk hva som skal merkes eller ikke. Før årets bloggpriser hadde flere av deltakerne problemer fordi de fikk kritikk fra Forbrukertilsynet for manglende merking av annonser og reklame.

Bloggen hennes lever dog videre, og på stina.blogg.no kan du lese mer og se flere bilder fra forlovelsen og feiringen etterpå.

– Min beste utenlandsreise noensinne!

 

Kommentarer til denne saken