Kraftkarer vant våt finale

Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Øvre Eiker Energi ble Hokksunds tøffeste bedrift under laksefestivalen.

DEL

ØVRE EIKER: Takket være Erlend Solheim (18) og Kim Johansen Nyhus (20) kan Øvre Eiker Energi nå skryte av å være Øvre Eikers tøffeste bedrift.

Det ble klart etter en nervepirrende, morsom og ikke minst våt finale på åpningsdagen til Hokksund By- og laksefestival fredag kveld.

Ansatte i ti bedrifter i kommunen kastet seg ut fra en flere meter høy stillas, kun iført badebukse, og med et godt grep om et lite håndtak som førte dem rett mot en liten badering.

Så var det om å gjøre å treffe ringen og veksle med en kollega, som så måtte balansere på noen tømmerlenser før man kunne slå i bjella. Det signaliserte at man var i mål.
Håper på lønnsøkning

– Dette var bra, utbryter Erlend Solheim mens han gisper etter luft etter den harde anstrengelsen.

"Hokksunds tøffeste bedrift" er en ny konkurranse under Hokksund By- og laksefestival som blir arrangert for tredje gang denne helgen.

Ti bedrifter kjempet tappert om en plass i finalen, men det var bare Renessanse treningssenter, Øvre Eiker kommune og Øvre Eiker Energi som fikk bryne seg på den krevende og våte løypa to ganger.

– Nå skal vi feire med øl også får vi håpe det blir en liten lønnsøkning når vi kommer tilbake på jobb på mandag, sier Erlend Solheim med et glimt i øyet.

SE BILDENE FRA LAKSEFESTIVALEN

Pangstart

Det ene latterbrølet utløste det neste på Hokksund Camping fredag kveld. Publikum så ut til å stortrives i det fine været mens de så på deltakerne som alle ønsket å bli kommunens store helter.

– Dette var morsomt. Nå er folkefesten i gang, sier en glad Håvard Lind, som er  medieansvarlig i styringsgruppa for festivalen.

Han var svært overrasket over at så mange publikummere tok turen til elva denne kvelden.

Lørdag fortsetter festivalen med blant annet laksefiskekonkurranse, konkurransen «Slaget om Hokksund» og andre aktiviteter for hele familien.

Artikkeltags