Ingen pågrepet etter overfallsvoldtekt

Politiet sperret av et område på Vestfossen stasjon 22. oktober, etter at en 23 år gammel kvinne skal ha blitt overnfalt og voldtatt her.

Politiet sperret av et område på Vestfossen stasjon 22. oktober, etter at en 23 år gammel kvinne skal ha blitt overnfalt og voldtatt her. Foto:

En ung kvinne skal ha blitt brutalt overfalt og voldtatt på Vestfossen stasjon. Vel tre uker etter hendelsen har politiet fortsatt ingen mistenkte.

DEL

ØVRE EIKER: Det var natt til 22. oktober en 23 år gammel kvinne var på fest på Perrongen pub i Vestfossen, da hun følte for å stikke ut og trekke litt luft.

Ute på Vestfossen stasjon skal hun ha blitt overfalt og voldtatt av en, for henne, ukjent gjerningsmann.

Voldtekten skal ha skjedd mellom midnatt og 03 på natten. Kvinnen ble fraktet til voldtektsmottaket i Drammen, hvor det ble sikret bevis.

Kvinnen ble avhørt og politiet sikret også tekniske bevis fra åstedet.

LES OGSÅ: Sperret av Vestfossen stasjon etter at en kvinne skal ha blitt voldtatt

– Veldig alvorlig

Politiadvokat Ole Jacob Garder sier at de jobber iherdig med saken.

– Overfallsvoldtekter er veldig alvorlig og noe vi tar på fullt alvor. Vi setter inn det vi kan av ressurser på denne saken, sier Garder.

Politiet har avhørt nesten samtlige av dem som var på Perrongen pub den aktuelle kvelden, men har ikke kommet noe nærmere hvem som kan ha stått bak ugjerningen.

– Vi har heller ikke vært heldige med sporundersøkelsene i saken. Vi har sikret spor, men ikke DNA. Så vi er litt i villrede akkurat nå, sier politiadvokaten.

LES OGSÅ: Kvinnen har aldri sett gjerningsmannen før

Politiet har ikke gitt opp

Mannen som skal ha stått bak overfallsvoldtekten er helt ukjent for den 23 år gamle kvinnen.

– Av taktiske grunner ønsker vi ikke å gå ut med noe signalement av mannen, sier Garder.

Politiet jobber nå med å sammenfatte informasjonen de har samlet inn og samkjører det i analyseverktøy.

– Det er fortsatt taktisk og analytisk jobbing som gjenstår i saken. Det blir stadig vanskeligere å komme i mål ettersom tiden går, men vi har ikke gitt opp å finne gjerningsmannen, sier politiadvokaten.

LES OGSÅ: Politiet holder kortene tett til brystet

Artikkeltags