Banket tvers over rundkjøring, havnet i feil kjørefelt, vinglet videre: – Bra vi fikk stoppet henne

En kvinne i 50-årene ble fotgjenger etter en kjøretur politiet nøkternt beskriver som «ikke helt bra».

DEL

ØVRE EIKER: Da bilføreren fra Hokksund, ble stoppet av politiet på Langebru, hadde hun kjørt vinglete og på en utrygg måte i hvert fall fra Lerbergkrysset.

På vei inn til rundkjøringen der hadde nemlig en annen bilfører ligget bak henne. Etter å ha sett kjøreatferden i rundkjøringen, varslet bilføreren som lå bak politiet. Da var klokken 23.43.

– Melderen kunne fortelle at bilføreren hadde banket rett over rundkjøringen, havnet i feil kjørefelt på den andre siden, og fortsatt kjøreturen, sier politiets operasjonsleder Anne Meyer.

Politiet rykket ut, og kom bak den aktuelle bilen ved Langebru.

– Patruljen registrerte at kjøreatferden ikke var helt bra. Hun vinglet i veien, og politiet stanset henne, opplyser Meyer, som er svært glad for at trafikanter følger med i trafikken og varsler politiet når de ser farlig kjøring.

– Ja, vi kan ikke være over alt samtidig, så det er veldig fint at folk kontakter oss når de ser noe. Det var bar vi fikk stoppet denne kjøringen, sier Meyer.

Det er verdt å merke seg at kvinnen som kjørte over rundkjøringen og vinglet videre ikke mistenkes for å ha kjørt i rus, og hun hadde gyldig førerkort.

Det har hun ikke nå lenger.Artikkeltags